Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz peter889 #4399 üzenetére

    Talán az alapoknál kellene kezdeni. Először nézzük a GPS vételt. Ahhoz hogy 3D-s vétel legyen jó rálátás kell az égbolt lehető legnagyobb részére. Ezt akadályozza ha sűrű erdőben, magas hegyek vagy épületek között, mélyedésekben, stb. vagyunk. A régebbi GPS vevők érzéketlenebben voltak mint a jelenlegiek, ezért mindenképpen egy újabb típus használata javasolt.

    Nem tudom miért PDA-t akarsz, ha csak navigálásra akarod használni. Ugyanis a PDA az egy teljes képességű mini számítógép, míg a PNA egy butított céleszköz. De a navigáláshoz bőven elég. Tehát esetedben én egy modern, kisméretű, keveset fogyasztó PNA-t vennék. Akár használtan, ha a gép egyébként hibátlan (persze ezt ránézésre nehéz lesz eldönteni, ezért nem igazán bízom a használt cuccokban, legfeljebb ha ismerőstől származik).

    Típust nem akarok ajánlani, mert az függ az ártól, a megbízhatóságtól, a külalaktól, stb. azt neked kell kiválasztanod a gép paraméterei alapján. Írd be a Google-ba hogy "PNA GPS" és rengeteg találatot fogsz kapni. Nézegesd őket, és válaszd ki a neked megfelelőt. Konkrét linket azért nem teszek be, mert itt is tílos a cégek reklámozása.

    Esetleg érdemes ezt a topikot is visszafelé olvasgatnod, elég sok gépről írtak véleményt. Azok is segítségedre lehetnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák