Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bob143255
csendes tag
Írtam a egér problémával kapcsolatba sikerült modingolnoma rat-9 et mostmár vezetéken kapja az áramot nagyon egyszerü volt megcsinálnom kelelt hozzá egy usb kábel amit szét bontottam és a piros fekete végét az egérben levő vezetékkel össze kötöttem ami eredetileg a aksiból vette az áramot. a vezeték kivezetésének nyilását egy felmelegitett csavarhuzóval oldottam meg
jól látható a képen hogy nincs benne az aksi és világít az egérteljes mértékbe müködika dolog bárkinek tudom ajánlani ezt a fajta modingolást én nem vagyok egy müszaki ember de ezt probléma nélkül meg tudtam oldani
[ Szerkesztve ]
-
bob143255
csendes tag
Az egérben levő alsó lapkából ki indul egy le választható 3 utas vezeték az hozzá volt forasztva egy másik lapkához amiböl 3 darab rugó ált ki ami az aksi áramát vette fel fogtam az usb piros és fekete végét és addig probálgattama 3 rugohoz érintés variációkat amig nem világitott az egér és inentöl egyértelmű a dolog
megmondom öszintén fogalmam sincs hogy az aksi hány voltos volt
nem láttam semmiylen féle feszültség átalakítót ahol az áramot vette fel az aksiból[ Szerkesztve ]
-
bob143255
csendes tag
Én se de 1 biztos vissza csinálni már nem igazán lehet hogy aksiról menjen a dolog mert eléggé barbárkodtam de ez nem gond amúgy az tényleg igaz hogy alapjáraton egy mrat marad és hogy vezeték nélkülia jel küldés hát ez van gyerekek én 5-6 éve vettem akkor úgy gondoltam hogy ez egy jó egér most nyilván nem vennék ilyen egerek de hát utólag vagyok okos csak hozzá teszem hogy maga az egérrel tökéletesen meg vagyok elégedve azt leszámítva ami mostmár nem igaz hogy aksis és hogy vezeték nélküli a jel adás meg még1 hátrány hogy ahova teszem a hüvelyk ujjamatazt nem lehet olyan erösen rögzíteni hogy ha nagyon össze szoritod az egeret ne forduljon be ütközésig mert ugye oldal irányba is lehet álítani max házilag meglehet kokányolni öszeségibe biztos nem vennék rat egeret soha most oda tettem egy műanyagot hogy fixen legyena hüvelyk új tartó mostmár rendbe van eza része összeségibe így számomra teljesen rendbe van az egér fogom használni a jelenlegi álapotába szerintem kifogástalan de azt hozzá kell tennem hogy nagy felárat kellet kifizeti hogy vezeték nélküli legyen és házilag kokányolni kellet ha azt nézzük hogy a rat egerek közül melyiket kéne választania rat 7 jobb mint ez
[ Szerkesztve ]
-
bob143255
csendes tag
Néztem tirexihd-t neki rat 7 e van annyiból több esze volt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- HP 240 G7,14",Quad Core i5 10th Gen,8GB DDR4, 256GB SSD+1TB sata III, kitünő állapot,Olcsón,Garival.
- Teljes funkciójú adapter 4/3 objektívek -- M4/3 vázakon történő használatához
- Új Apple Gyári Earpods Headset - Lightning csatlakozóval
- iPhone 12 64GB Apple garancia + Média Markt jótállás. Akku 100%!
- Újszerű állapotban - GIGABYTE Z390 UD Alaplap + Intel Core i7-8700K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest