Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Egeret tervezek venni, főleg fps játékokhoz. Kis kezem van, általában claw-fingertip módon fogom az egeret, így nem is szeretnék nagy méretűt. A "transformer" kinézet nem jön be, jobban szeretem a hagyományos kinézetet, és a jobb kezes kialakítást, a sok gomb pedig nem fontos. Körülbelül 20.000 FT-ot szánnék rá, de örülnék, ha ebbe beleférne egy normálisabb pad is. Első körben SteelSeries Rival-ra gondoltam, az oldalukról rendelve elvileg küldenek vele egy Qck-et is. Néztem az Egérajánló v2-t, ott is ez a legszimpatikusabb, de ha tudtok ajánlani alternatívákat, azoknak is szívesen utána nézek.
-
SH4D0W2011
őstag
Ja igen, a sensitivity kimaradt. Jelenleg nem alacsonyan játszom, de igyekszem ahhoz szoktatni magam, így egy nagyobb pad tényleg jobb lenne, akkor ez valószínű inkább a Qck+ lesz.
Az egereket pedig köszönöm, utána olvasgatok mindegyiknek. -
SH4D0W2011
őstag
Hali!
Olcsón szeretnék valami használhatóbb egeret, általános játszós használatra. Kis kezem van, claw módon szoktam fogni. Extra gombok meg csicsa nem kell, a lényeg a megbízhatóság. Ötezer forint körüli áron nézelődtem ebay-en, nagyjából ezeket találtam, bár a Razer-ek szerintem gyanúsan olcsóak.
Steelseries Kana i-Cafe
Logitech G100s
Razer Abyssus
Másik Razer Abyssus
Razer DeathAdder 3.5G?Mit gondoltok, eredetiek ezek? Illetve melyiket ajánlanátok?
-
SH4D0W2011
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat, akkor mindenképp mulkin-tól választok valamit.
-
SH4D0W2011
őstag
Nekem is megérkezett a Logi G100s mulkin-tól.
Kibontva rettentően picinek tűnt, még az én kis kezemhez képest is, de használat közben nagyon kényelmes, jól néz ki, kis egyszerű, nincs rajta semmi extra, ami felesleges lenne számomra, szóval nagyon tetszik. Köszönöm a segítségeteket! -
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy Logitech G305-öt, és ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, ajánlottátok az AAA-s Energizer Ultimate Lithium elemeket hozzá (AA átalakítóval vagy alufóliával). Ez ugyanaz a típus, vagy nem és azért olcsóbb sokkal (2.200 Ft/4 db), vagy csak mindenhol máshol (plusz Alza, emag, stb.) van túlárazva (4-5-6.000 FT/4 db)?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest