Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsike82
csendes tag
Nekem tetszenek ezek az RGB-s csodák. Főleg az XM1, ami visszafogottab mint pl. az M42 de akkor ezt le is húzom a listámról. Egyébként az XM1 akkor ajánlott lenne nekem? A felsoroltakból külsőre is ez tetszik a legjobban (persze nem ez lesz a döntő szempont). Egérpad véleményt is köszi!
-
luxandras
csendes tag
Hát igen, jelenleg a listám első három eleme sem egészen tűnik teljesülni minőségi egereknél, ezekhez képest az, hogy világítós RGB vagy, hogy nem fekete az alapszín, az már tényleg kevésbé fontos.
A Logitech G502 Lightspeed tényleg jó tipp, ha amúgy elfogadható minőségűnek számít, azt hiszem közte és a Basilisk között fogok dönteni, csak keresek egy boltot, ahol mindkettő van készleten és össze tudom a görgőket hasonlítani.
MX Revolution felújítása jó opció lenne és még szívesen is csinálnám, de most nem fér bele időben, egér meg kell. (Van egy tartalék valahonnan, de az az 1000 forintos mini kacat kategória.)
Mindenesetre köszi a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest