Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephike
őstag
Pár gondolat a Keychron M3-ról kb 2 óra használat után. A specifikációkkal nem untatnék senkit, azok fent vannak a hivatalos oldalon, és a többség itt úgyis fejből fújja azokat, inkább az érzésekre mennék rá.
Csomagolás: Szokásos Keychron fekete doboz, jól néz ki az egér úgy ki van bélelve, hogy esélye sincs megmozdulni benne.
Forma/méret: Ez egyénfüggő, de nekem bejött. Nem akart letörni a kezem használat közben, jó volt kézben tartani. Lehet hallucinálom csak a dolgokat de a lyukacsos egeremen (Pulsar) mintha kevésbé melegedne a kezem.
Fények: Vannak, jól néz ki, kb 5 perc játék után kiválasztottam a nekem legjobban tetszőt (OFF).
Gombok: A két fő gomb határozottan kattog, jó nyomkodni őket, ettől a résztől tartottam, de jó lett, siekrült megugraniuk a lécet a tervezőknek. Az oldalsó gombok szintén jól szólnak, jár a piros pont ezért is.
Görgő: Okés lett. Nem olyan határozott a minta rajta, mint a Lamzu esetén volt, de nagyobb fordulatszám esetében sem hangos. Tetszett ez a rész is.
Talpak: Nos, ez a rész szerintem lehetne jobb, mert a plusz súly és ez a talp páros az egeret kicsit lomhává teszi a padon. A Pulsarom siklik mellette, ő meg mint egy túlsúlyos próbál lépést tartani. Hosszabb használat után már nem tűnik fel ha hozzá szokik a kezem, de ha váltok a main egeremre, azonnal érzem, hogy ő lassabban mozog.
Kábel: hozza a kötelezőt, kellően flexibilis, tetszett.
Vezetékmentesség: Nincs gond itt sem, tényleg működik a 2,4 Ghz és a BT is. Jó hogy van hozzá USB-C adóvevő is.
Szoftver: Hozza a kötelezőt megjelenésben, minden is beállítható rajta, rendben van ez a rész is.Egy szó mint száz, megéri az árát. Aki komolyan gondolja az egérhasználatot, az úgy is mélyebben a zsebébe fog nyúlni, viszont, aki olcsóbban akar egeret, annak jó alternatíva lehet. A súlya engem nem zavart, viszont ha megtartanám, akkor biztos, hogy kipróbálnám egy nagyobb felületű és jobb/más minőségű talppal.
Szeretném azt hinni, hogy a következő egere a cégnek kicsit könnyebb lesz (mondjuk -10 gramm már egész jó lenne) és másik talp. -
-
MODERÁTOR
-
válasz Mephike #95154 üzenetére
"Lehet hallucinálom csak a dolgokat de a lyukacsos egeremen (Pulsar) mintha kevésbé melegedne a kezem."
Mert átszellőzik.
-------------------------------------------------------------------
(#95159) Szellem.: Három, nem? EC1, EC2 (eddigi Xlite), EC3 (Xlite mini).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
fecke78
senior tag
hello
vettem egy glorius d- wireles , és az a gondom ,hogy a Glorius Care programban nem tudomentenni nem adja ki a save gombot csak mikor rányomok az x-re akkor eltünve , de rányomni nem tudok , mi lehet a gond ? -
prolad
addikt
Sziasztok,
Van egy Razer Viper Ultimate egerem, amit cserélnék. Mint egér, elégedett vagyok vele, de lemállott az oldaláról a gumi, a töltődokkja nem vagy csak nagyon nehezen tölt (hogy lehet egy ilyen egyszerű megoldásnál kontakthibát összehozni), a görgője hangos, a szoftver pedig béna és rengeteg helyet foglal (bár legalább nem kell mindig futnia).
Szóval hasonló képességű egeret keresek, ami jobban össze van rakva, nem hullik szét 2-3 év alatt és a görgője is normális.
Ha wireless (ezt preferálnám), akkor USB C-s legyen vagy ha van dokkolója az tényleg működjön is. Ha wired, akkor olyan kábellel, ami nem törik meg olyan könnyen, nem merev, esetleg cserélhető.
Szoftvernél annyi a követelmény, hogy ne kelljen állandóan futnia, munkához is használom az egeret, ott ailyen szoftver nem megengedett.
Nem lényeges a tömeg, nem izgat az RGB, kb a forma is mindegy (szimmetrikus vagy jobbkezes), volt MX Master, annak a formája is működött, a mostani Razer is jó ilyen téren. Legalább 2 gomb legyen rajta oldalt, ha több, az se baj. Legyen normális talpa, sokat megy asztalon egérpad nélkül, ne kopjon el (a mostani Razer ilyen szepmpontból szintén rendben van).
Árban max 40-50, ha olcsóbb, az se baj. -
MODERÁTOR
válasz prolad #95164 üzenetére
Glorious Model D wireless [link] 26k
Keychron M3 wl [link] 23k
ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition [link] 43k
De ezen kívül az ajánlóban még fel van sorolva egy rakat egér.
Az, hogy mi hullik szét vagy mi nem azt nehéz megmondani, mondjuk a Razerek görgője híresen szar.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Kell a jobb oldalra is két gomb?
Ill. kellenének a tételes válaszok az összefoglalóban feltett kérdésekre, anélkül nem igazán lehet értelemesen ajánlani.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
csendes tag
Nézd meg az Xtrfy M4 WL-t. Az első példányom szerencsétlenül akksi hibás volt (úgy láttam ez nem jellemző egyébként) és vezetékkel használva sem volt semmilyen gondom vele. El is gondolkoztam rajta, hogy kell-e nekem egyáltalán wireless egér. Azonnal kaptam cseredarabot a Leet-től, jófejek voltak egyébként. Sőt, tudtam ott egereket is próbálgatni, és szinte minden egér náluk volt a legolcsóbb, amiket kinéztem.
Járt is jónéhány a kezeim között (Deathadder, Xlite V2, MM720, Xtrfy M4, Lamzu atlantis, MM712, Model D WL) de az Xtrfy M4 volt eddig a legjobb. Az Xlite V2 is baromi jó volt, de mivel ennyire jól viseltem a vezetéket, lehet visszatérek én is a vezetékes MM720-ra
-
prolad
addikt
Köszi a válaszokat, pont sikerült valahogy az összefoglalóban az ajánlott egereknél az egérajánlós linket átugrani.
Megnéztem a listát, rendeltem egy Pulsar Xlite V2 Minit. Nagyon könnyű, lyukacsos még úgyse volt.
Mint írtam, tényleg nincs nagy preferencia a méretre/formára, valahogy ez sose volt probléma. Elvagyok a 140 grammos téglával meg a sokkal könnyebb apró egerekkel is, irodai munkára pont mindegy, játékra meg nem olyan profi szinten tolom, hogy számítson. Fájni meg napi 12 óra után se fáj a kezem. -
válasz prolad #95169 üzenetére
"Fájni meg napi 12 óra után se fáj a kezem."
Egyelőre.
--------------------------------------------------------------
(#95168) revonz: "Azonnal kaptam cseredarabot a Leet-től, jófejek voltak egyébként."
Ismerem a vezetést, a kezdetekben egy rövid ideig dolgoztunk is együtt. Korrekt arcok.
--------------------------------------------------------------
(#95167) koxx: "A viper ultimate az nem egy nagy egér ha jól sejtem (még nem volt kézben)"
Mid-size, alacsony púppal. Ha volt már a kezedben Model O, akkor ez is.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
fecke78
senior tag
válasz prolad #95169 üzenetére
pulsar mini-m van otthon én szeretem , most a melóhelyemre vettem ezt a glorious d- , és , szívok vele 3 órája mire kiderült , hogy nem én vagyok a hülye hanem nem optimalizált az egér GloriousCore vezérlője az én ultrwide felbontásomra , ami azért nagyon gáz , nem egy mai egérről van szó .
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #95174 üzenetére
érzetre elég jó, piszok könnyű, viszont azt még szokni kell hogy a "púpja" nem hátrébb van, mint a G305-ön.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ferni
őstag
válasz Szellem. #95179 üzenetére
Az egyik legfontosabb dolog, mikor konzisztens és jó aimot akarsz magadnak, hogy minden egyes alkalommal mikor leülsz játszani ugyanott és ugyanúgy fogd meg az egeret.
Kb lehetetlen ezt kivitelezni alapból.
Ez nem olyan grip, mint az eddigiek, itt az ujjbegyednek alakítasz ki helyet kettő darab ilyenből, de van amikor elég egy is.Ez a SoSpacer nagyon jó cucc, csak nagyon drága na
Ha közösen is lenne rendelne kb 5 ezer+ lenne egy csomag
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #95175 üzenetére
fuh erre a formára nem igazán akar ráállni a kezem, a hátulján a púp nagyon hiányzik támasznak. jó lenne a forma de sztem agresszívabb claw griphez való mint ami nekem van
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Szellem.
nagyúr
Ezzel azért vitatkoznék.
Nehogy már ezzel a vacakkal legyen konzisztens valakinek az aim-ja.
Aki eddig is tudott játszani és "edzette" magát, az eddig is megvolt az ilyen vackok nélkül.
A konzisztens aim-hoz pedig fontos, a gyakorláson kívül még egy csomó tényező.
Többek között, hogy az ember a kézméretéhez és a fogásához megfelelő egeret vásárolja meg! Erről a Rocket Jump Ninja elég sok videót készített. Nekem ő a leghitelesebb a "szakmában".
Elég sokan úgy vesznek egeret, hogy más javaslatára, vagy éppen ami megtetszik. Utána meg csodálkozik, hogy nem úgy megy a játék ahogy kell, mert nem a kézméretéhez és a fogásához vásárolt egeret. És persze ilyenkor az egér a szar.
Az már más kérdés egy grip esetén, hogy azért tesz fel gripet az ember, mert csúszik az egér. De nem egy ilyen vacaktól lesz konzisztens az ember aim-ja.
Persze, el lehet hinni egy boardzy shocking baromságait, de aki régóta játszik és ért a témához, az bőven ugyan olyan jól céloz e nélkül is.Ettől függetlenül nem gondolom, hogy nem jó a cucc. Biztos, és az is biztos, hogy drága.
Lassan ezek a szarok annyiba kerülnek, mint egy egér.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Szellem. #95183 üzenetére
"Erről a Rocket Jump Ninja elég sok videót készített. Nekem ő a leghitelesebb a "szakmában"."
Jáááááj, már olyan rég került elő a neve, hogy szinte el is felejtettem, hogy létezik.
A leghitelesebb szakembered hordott össze zöldségeket is rendesen. Vagy hagyott figyelmen kívül lényeges dolgokat, és még az építő jellegű kritikára is úgy reagált, hogy kereszteslovagnak érezhette magát a fanboyokkal a háta mögött.
A formát/fogást illetően vannak jó meglátásai, van egy (kettő) jó egere, egy meh egérpadja, és kb. ennyi.
Amúgy a mindig pontosan ugyanúgy ülök, fogom, szögmérővel mérek, miegyebek témakör ---> egyetértek, túl van spilázva. Ha van skilled, megtanultál lőni, akkor szerintem sem kell körző és vonalzó, meg tizedcentiméterre begyakorolt sens. Benne van a kezedben vagy nincs. Mondom ezt úgy, hogy játszottam versenyszerűen. Persze fontos, hogy azért legyen egyfajta konzisztencia, de a ló túlsó oldalára átesni inkább már kontraproduktív.
"De nem egy ilyen vacaktól lesz konzisztens az ember aim-ja."
Azért van az a műanyag, ahol sokat számít, hogy van-e grip vagy nincs. Pl. sem a G-Wolves HSK-t (mostani main), sem a vezetékes Pulsar Xlite-ot (az előző main) nem használnám már grip nélkül. Ég és föld a különbség."Elég sokan úgy vesznek egeret, hogy más javaslatára, vagy éppen ami megtetszik. Utána meg csodálkozik, hogy nem úgy megy a játék ahogy kell, mert nem a kézméretéhez és a fogásához vásárolt egeret."
Itt azért nem túl gyakori az ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Synthwave #95185 üzenetére
Itt azért nem túl gyakori az ilyesmi.
én lehet így jártam a dragonfly-jal review-k jók voltak meg megtetszett a dizájnja de nem akar ráállni a kezem nagyonsteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
válasz FireKeeper #95187 üzenetére
Ki ajánlotta?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Synthwave #95188 üzenetére
személyesen senki, youtubeon boardzynál ajánlott volt meg láttam más kisebb csatornákon is pozitív visszajelzésekkel. amúgy a gombok, görgő, szenzor, minden ok, de a forma, a túl agresszív komfort groove-ok a gombokon, meg főleg ez a csapott háta, sztem nagyon a textbook agresszív claw gripre van kitalálva.
[ Szerkesztve ]
-
válasz FireKeeper #95189 üzenetére
Na, de (#95185)-ben azokra utaltam, akik bejönnek ide kérdezni, majd kapnak egy ajánlást, nem arra, hogy valaki valamit valamiért csak úgy kíváncsiságból bepróbál. Honnan is tudhatnád, hogy mi kell, ha nem nyúltál soha mellé?
Meg aztán az érdeklődésen alapuló vásárlásba az ember belekalkulálja, hogy simán lehet bukta is, nem azért vásárol, hogy ezzel majd biztosan meglelje a tutit, érted. Vagy hát biztosan van ilyen is, de azt naivitásnak hívják, nem megfontolt fogyasztói döntésnek. : >
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz Szellem. #95183 üzenetére
Csak ettől nem lesz konzisztens az aim, de tényekkel vitatkozol.
Attól az lesz, hogy mindig ugyanott, ugyanúgy fogod meg az egeret és ez a segít benne, ha tetszik ha nem.RJN-es részét meg hagyjuk is, eljárt felette az idő ilyen téren, ő az egér reviewerek Zowieja
[ Szerkesztve ]
-
rbkzndrs
tag
válasz rbkzndrs #95149 üzenetére
Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy pl egy MX MASTER 3S egeret milyen játékra használni? Van valami különösebb oka, hogy az egérajánlóban nem látható?
Formában szimpi volt a Razer Deathadder V2 Pro és fura mód az MX MASTER 3S is megtetszett. Köszi ha segítetek információkkal ezekről a típusokról. -
Én még a "remeket" is vitatnám.
Zowie: szerintem meg lehete csinálni, de még egyszerűbb dobnod egy privit neki.
Ezt is tőle vettem, de van nála több féle.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest