Új hozzászólás Aktív témák

  • lemusz

    addikt

    válasz Synthwave #91629 üzenetére

    Xtrfy egerek nagyon megtetszettek, szerintem az MZ1 formáját is megtudnám szokni, de a főgombjait túl hosszúnak találom, az egér hosszának több mint 50%-a a gomb, ezért tartok tőle hogy ha a mostani fogásomat egy az egyben alkalmaznám rajta, akkor az alábbi képen zöld körrel jelzett helyen probléma lehet, ha némi nyomást kapna ott, főleg hogy úgy látom lekerekített a gomb a saroknál, sicánál ugye jó erős szegély volt ott, amit enyhén erős ráboruló gyűrűs és kisujjal ki is használtam a jobb kontroll érdekében. Ott azon a részen vajon mennyire érzékeny a gomb? Bekattanhatta véletlenszerűen?


    Mivel az MZ1-be elvileg jobb mikrokapcsolók és jobb zsinór van, efelé húznék, ugyanakkor meg az M42 nem tűnik annyira rizikósnak, mint az MZ1. M42 kapott esetleg azóta jobb kábelt? Néztem egy Linus vidit 1 évvel ezelőtti és ott nekem laikusnak úgy tűnik, mintha már az M42-eseken is az MZ1-féle kábel lett volna, de lehet csak beképzelem.

    Illetve azt is szeretném megkérdezni, hogy a Ninjutso Katana miért nincs az ajánlóban? Nekem laikusnak úgy tűnik, hogy méltatlanul ismeretlen egér, majdhogynem egy az egyben g pro superlight, de harmad annyiért.

    Click latency mérések néhány esetben eléggé eltérnek ezen adatbázis és az rtings oldal adatbázisa között. Szerinted melyik lehet pontosabb? Köszönöm a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák