Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz iamthesonar #8648 üzenetére

    "nos az egreknek van egy bizonyos alap kesleltetesuk vagy nevezd kesesnek ami az USB portbol fakad. 125hz-1000hz-ig lehet babralni ami azthiszem 12ms-1ms-ig teheto kesesben."
    Ilyen alapon szerintem a PS/2 "portból is fakad" ekkora késleltetés.

    "erre jon ra a radios egysegnek pluszban a valtakozo kesese ami +5tol akar +20ms is lehetr meg az alapon felul. az mar zavaro keses vagy csak egyszeruen annyit veszel eszre hogy belaggol a kurzor..."
    Ez mondjuk igencsak meglep... ha a maximális esetet veszem abból, amit írtál, 32 ms-tól, vagyis 0,032 másodperctől hogyan laggolhat be LÁTHATÓAN a kurzor?

    "a masodik legnagyobb bajom az hogy altalaban az uj az sokkal kelendobb a reklam miatt. es meg a normalis egergyartok is az eladasok alapjan fejlesztik a technologiakat. mindenki ezert a lezer szenzorokkal probalkozik. "
    Miért, akkor mivel kéne próbálkozni, ami szerinted sokkal faszább, mint a lézeres technológiák? Miért lenne jobb a hagyományos, vörös fényt kibocsátó LED-es optikai megoldás?
    Nyilván ez az irány az előremutató, mivel a lézer elvileg sokkal érzékenyebb, pontosabb megoldást tesz lehetővé, így az egérmozgatást is elvileg sokkal precízebben érzékeli, meg ugye amit még mindig elmondanak emellett szóló érvként, hogy sokkal több felületen is használható az előbbiekből is következően...

    Nem tudom, mit értesz azalatt, hogy "kiakad" játék közben. Elvileg legalábbis a korábbi megoldás jobban "kiakadhat" egy szarabb felületen mozgatva.

    Ettől függetlenül természetesen el tudom képzelni, hogy egyes gyártók (vagy akár az összes) szar szenzorokat gyártanak, de ez egyáltalán nem a lézeres technológia hibája..... :U

    Ez a SideWinder X8 valóban nem tűnik gyenge darabnak. :)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák