Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanir

    veterán

    Hosszútávú tapasztalatok pár cuccról:

    Még anno hallottam ilyet, hogy a parakábelek könnyen megtörnek és elromlanak, nem tartósak. Van egy G102-m amihez dobragab gyártott nekem házilag paracord kábelt közel 4 éve. Számtalanszor be és ki lett dobozolva, használatban volt az ősöknél, nálam otthon, lanokon, az irodában, aztán most 1300 kilométerrel arrébb is ezzel melózok. Olyan ívekben van most a monitor mögött összetekeredve, hogy röstellek ránézni. És semmi baja!

    Úgy három éve lett rárakva 4 db G1 Hyperglide (a slotokon kívülre), még legalább ennyit jósolok nekik. A GPW-men is ezek vannak (2018 ősze óta), szintén a slotokon kívül raktam fel őket, és csak mostanra koptak meg annyira, hogy elkezdett leérni mellettük a slot. Nevetségesen jó deal.

    Első (vagy inkább nulladik, megjelenés előtti engineering sample) generációs GPW-m van, 2018 augusztusának az elején bontottam ki. Az akku alig vesztett a maximális kapacitásából. Sokkal drasztikusabb gyengülésre számítottam, de alig észrevehető. A görgő encoder viszont jelentősen veszített a kezdeti taktilitásból, már elég reszelősen működik, de még mindig pontos, és még mindig nem ugrál visszafelé. Mindkét oldalgombom duplaklikkes lett tavaly október környékén, szóval durván két évet bírtak, ennyire is számítottam. A főgombokkal sokat kísérletezgettem az elején, de végül a gyáriak kerültek vissza, és ezekben van a legtöbb használati óra, tökéletesek, érzetre sem változtak meg. A burkolaton szinte semmi kopás nem tapasztalható, nagyon tartós műanyagot kapott. Szenzorilag, meg a wireless késleltetés tekintetében is pontosan ugyanolyan, mint újkorában, semmi degradációt nem tapasztaltam. A kövi egerem valószínűleg egy GPW X Superlight lesz, de ezt már addig nyúzom, amig szét nem hullik a kezem alatt.

Új hozzászólás Aktív témák