Új hozzászólás Aktív témák

  • ferni

    őstag

    válasz copass #83000 üzenetére

    Razer Viper Mini
    [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
    A top shell maga stabil, nem az a baj, maga amire felfekszik az ujjad, a klikkek vannak sztem elbaszottul kialakítva, ahogy mozog fel-le, nem stabil az egész, azért is van/volt ennyi embernek baja vele.

    M4-hez nem tudok ennyit keresgélni, nem akarok elcsépelt lenni és RJN videót hozni, de ő is beszélt arról, amiről én tapasztaltam az alakról [link]
    reddit [link]
    itt egy másik reddit értékelés, ami dícséri a formát, mert neki bevált, de sok review megemlítette, hogy nem az igazi sokaknak.

    "Second was that many of the reviews criticized the hump near the thumb. Personally I love it.
    It supports the groove around my thumb perfectly and offers good comfort and helps me control the mouse better. Also helps to fill the palm."
    [link]

    De amúgy annyit akartam csak mondani, hogy érdemes kipróbálni a formát az M4-en vásárlás előtt, mert sokakat meglephet, mert amúgy maga az egér 10/10es, nem tudok belekötni és nagyon szeretem amúgy, csak a formán számomra és jó pár ember számára nagyon nem lett jó a hüvelykujjjas rész.
    A hozzákapott billentyűt mai napig használom, az az ESC-em azóta is. :D
    Tény, visszaolvasva elég meredeken fogalmaztam elsőrem ezt elismerem, de érdemes tényleg kipróbálni a formát először, mert amúgy nagyon jó egér, M42t próbálás nélkül merném ajánlani bárkinek annyira meggyőzött az M4 minősége.

Új hozzászólás Aktív témák