Új hozzászólás Aktív témák

  • BalageBorz

    friss újonc

    Sziasztok!

    Összetett problémával fordulok hozzátok. Szeretnék egy új egeret. Használtam korábban egy Roccat Nyth-et, elégedett is voltam vele, de sajna az asszony takarítás közben leejtette, így eltávozott közülünk a rágcsáló. Mivel akkoriban nem sok időm volt játszani, vettem egy Fury Warrior nevű csodát. Amire kell arra jó volt. Mostanában ahogy időm engedi megint játszanék és kellene egy új eszköz.
    A fő szempont, hogy sok oldalsó gombja legyen, lehetőleg programozható fedélzeti memóriával a billentyűzet parancsok tárolására. Nem felel meg a 12-16 oldalsó gombos csapat, mert nem tudom könnyen kiválasztani melyik gomb melyik.
    Keret: nem ez a fő szempont
    fogás: nagyon fingertip
    használt érzékenység: kb mindegy. fél óra alatt megszokom. azt hiszem a mostani 1200 üzemmódban van.
    kezem 17 cm, ami elég kicsi, tehát a roccat Tyon nem jöhet szóba mert nem érem el az első gombokat. :)
    használt piacot kihagynám ha lehet.

    Eddig amiket néztem és tetszett: Roccat Nyth: nem gyártják már. Steelseries rival 500: nem gyártják már. Elecom DUX: fogalmam sincs róla, hogy japánon kívül hol lehetne hozzájutni. Titanwolf System: nem találtam olyan boltot ami MO-ra is szállít. Tt esports Nemesis: kicsit aggódom a fingertip fogás kézreállósága miatt.

    Szóval a kérdésem az, hogy a felsoroltakhoz hasonló egeret tud-e valaki ajánlani, illetve a felsoroltakból bármelyiket megvenném, amennyiben valaki megmondaná hol találok egyet. A Tt Nemesis esetében pedig vélemény érdekelne olyantól aki már barátkozott vele.
    Vélemény érdekelne: Patriot Viper 570, Canyon CND-SGM9 Despot egerekről.

    Bocsánat hogy hosszú lett, de már hetek óta nézelődök és megakadtam.
    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák