Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laszlohu
addikt
Tudja valaki, hogy miben jobb, vagy rosszabb az érintőgörgős egér a simánál?
Utóirat : Nekem mondjuk vezetékesben kéne.
-
Télapó_
tag
Sziasztok!
A LOGITECH G502 jó választás szerintetek?
Csak Call of Duty semmi más.
[link][ Szerkesztve ]
Üdv.
-
-
Kana v2, de ott is külön oldalon van a 2 gomb. A V1-gyel nem érdemes foglalkozni, ha már ott a revízió.
A Zowie 1.1a gyakorlatilag egy prémium IMO 1.1a. Az AM és az FK-széria hasonló forma, ott egy oldalon van 2 gomb.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
demerion
tag
Sziasztok!
Arra az elhatározásra jutottam hogy szeretném megvenni az első "normális" egeremet, igy ezekkel tapasztalatom sincs. Jelenleg egy vezeték nélküli kb 3000ftos a4techet használok, de játékokban nem érzem teljesen életképesnek. Eddig pici egereket használtam igy fingertip griphez megfelelő kellene, 10-15e forint között. Amire használnám: Battlefield 3 és Counter Strike: Global Offensive
Amiket eddig néztem és beleférnek a keretbe:
Razer Abyssus 2014
Razer Taipan (valami érdekes kiadású változat 13e)
Razer Salmosa (ebay, 4300ft-os nem tudom mennyire lehet eredeti)
Steelseries Kana v1 és v2
Steelseries Kinzu v3
Steelseries Sensei RAW (ez kicsivel az ár felett van)
Roccat LuaEzek közül melyik lehet a legmeglefelőbb a fentebb írt dolgokra?
Köszi előre is
-
-
mqm
senior tag
válasz jaffa 2843 #39520 üzenetére
Még jó ,hogy rá kérdeztem..
-
törölt tag
Üdvözletem!
Az 1 éves Razer Abyssus egerem tönkrement ( görgője meghalt, ugrál ). Mivel garanciás volt még, igy levásárolhatom az árát, de most inkább a Steelseries felé hajlok (remélve a jobb minőségben ).
Főként a WoT-al játszok, de emellett még MMO és FPS is szóba jön.Van két kiszemeltem :
-Steelseries Rival USB ( optikai )
-Steelseries Sensei RAW ( lézer )Akiknek esetleg van tapasztalatuk vagy véleményük, szívesen "meghallgatnám" . 16-18e Ft közt gondolom.
Összefoglalóban olvastam, hogy inkább optikait ajánlanátok játékokra ( ha jól emlékszem az abyssus is ez volt 3.5 infra ), de gondolom vannak a lézeresek közt is különbségek hatékonyság szempontjábol .
Egérpadom nem egy 10e Ft-os de eddig nem volt gondom vele.. ( ione - pro gaming pad van ráirva )
Abyssus-szal egyébként meg voltam elégedve a hiba megjelenése előtt. Azelőtt pedig egy A4tech X7 egerem volt valamikor régen első szériából...szóval nem sok tapasztalatom van a választás szempontjából.
Köszönettel : Csipesz
-
anddrew
tag
Udv Jatekhoz vennek egeret. 20-25e korul forog a keretem. Eddig a Logitech G502-es egeret neztem ki magamnak. Ebben az arban van ennel jobb eger vagy batran megvehetem?
π
-
anddrew
tag
-
Sz4bolcs
senior tag
Avior 7000 gyorsértékelés (Kana v2 után)
Túl súlyos, jobb oldali gomb idegesítő helyen van, forma talán szokható, de se palmra se fingerre nem ideális. Szenzor, pontosság, tappancsok eszméletlen jó.
-
Szoszo94
őstag
válasz Sz4bolcs #39526 üzenetére
Számomra nem annyira súlyos, jobb oldali gombok tényleg hülye helyen vannak, nem használom őket, ellenben a bal oldaliak könnyen elérhetőek, benyomhatóak. Nekem pont kézre is áll, de előbb próbálja ki, mert ahány ember annyi féle
Többivel pedig egyetértek, illetve az illesztések is jók, nem nyikorog, a gumis bevonat pedig nem olyan izzasztó, mint az előző egereimen.Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
válasz demerion #39513 üzenetére
Ezekből én a Salmosa-val, Kana v2-vel és Kinzu v3-mal foglalkoznék. Ez utóbbi végre szakított a BOX Kinzu-verziók braided kábelével. A bele Avago ADNS-3050. Nem top szenzor, de nem rossz. 1000 cpi felett már jöhet jitter. A magas LOD-ot próbálták korrigálni azzal, hogy a szenzort megemelve implementálták az egér belsejébe. Amúgy vastagabb glide és / vagy tapefix ugyanúgy megoldja ezt.
Apróról Kinzu v1 is lehet még alternatíva. A Kinzu v2-őt kerüld, mint a pestist. Mindenesetre az SS support-ról csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni.A listádról szenzorosan egyértelműen a Salmosa. Fincsi kis Avago ADNS-S3668 (aka Razer 3G infra). A hardware-es cpi- és polling rate állító pöckök is igen csodás találmányok, egészen új szintre emelik a PnP fogalmát. Elég egy EPP off és egy accelfix, oszt víz. A Pro-gaming verzión csak cpi állítás van.
A Salmosa szinte biztos, hogy eredeti, de amiről te írsz, az valószínűleg a Pro-gaming Edition. További infoért topik összefoglaló.Kana v1-ben ugyanannak a ratyi szenzornak a revíziója van, mint a Kinzu v2-ben, csak a lencse különbözik. Egy lehelletnyivel jobb, FW frissítés után 800 cpi-ig használható, de annyira nem erőltetném.
SS Sensei RAW; Avago A9500. A nagyon kevés használható lézerszenzorok egyike, de ebben is jelen van a +5%-os, felületfüggetlen pozitív gyorsulás. Nyilván casual-szinten ez elhanyagolható, ellenben méretéhez képest a súlya nem olyan kevés és az ára sem kifejezetten baráti.
Abyssus 2014; Synapse retek. Szerencsére nem kötelező telepíteni, de akkor marad az 1800 cpi natív PnP. Netes megítélések vegyesek. Casual szintre biztos megteszi. Tartósságáról nyilatkozni még korai.
Esetleg néhetsz még régi Abyssus-t is. Bővebb info topik összefoglalóban.
Nem zárnám ki a Logi MX310 / G1 párost sem. eBay-en általában lehet találni újakat és az áruk is elég barátságos. Avago ADNS-S2020, szóval belül is rendben vannak.
Ott a MS WMO és IMO 1.1a is, szintén eBay, bővebb info topik összefoglalóban.
Szóba jöhetne még a Logi G100s is, mert olcsó és eléggé adja (amíg működik), de az összeszerelési minősége miatt már nem feltétlenül ajánlanám nyugodt szívvel - kemény szopásom volt vele, és még nincs vége. Van, akinek semmi problémája nincs vele viszonylag "huzamosabb" ideje, de szerintem ez lutri. Én az összeszerelésért felelős főmérnök fején baszkodnám szét.
ROCCAT Lua-t a napokban vettem. Össze van rakva, bár kicsit vegyesek vele kapcsolatban az érzelmeim. Majd lesz róla részletesebb teszt. Casual szinthez viszont bizonyosan megteszi.
Ha meg a legjobb kisméretű és könnyű egér kell, akkor összekaparsz némi mákot és felkutatsz az internet rejtekén egy Logi MX300-at.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
válasz Synthwave #39529 üzenetére
Vagy ugye Ninox Aurora, bst és az ESR közös szülötte. Massdrop / amazon, boltban nem lesz.
"Developed with the community of ESReality.com
From start to finish, the Aurora was developed with the community of ESReality.com, home of some of the most hardcore and demanding gamers the world has to offer. With their help and input, a mouse and sensor synergy has been created to be the ideal companion for competitive gamers, from the beginner all the way through to professional."
Végre egy marketingszöveg, ami igaz.
Nyamm.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz Synthwave #39531 üzenetére
Nagyobb a füstje, mint a lángja. A kecsegtető származás, ill. Jaffa írásának hatására egyik ismerősömet rábeszéltem egyre, de csak a macera volt vele. Először valahogy az alig induló driver tette taccsra cpi váltáskor, a hosszas levelezés után megérkezett csere darabnak pedig a kábele volt kontaktos, de ezt egy kurtítás, ill forrasztás megoldotta. Bár valszeg' utóbbi egyedibb hiba, akárcsak a te g100s eseted, de a driverről csupa forrázást olvastam sok helyen.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
-
jaffa 2843
Ármester
válasz bbdzyx #39532 üzenetére
Bizony vannak gondok vele. Sokan panaszkodnak a driverre, de a burkolat is elég óccsó.
Elég sokat olvasgattam és magamat a szerencsések közé sorolhatom. Nincs driver hiba és az írásomban látható lötyögő gombokon kívül nemigazán van gond vele. (Miután kicseréltem japán omronokra a switcheket, már ez is majdhogynem teljesen eltűnt.) A görgő meg sajnos azért lett olyan gagyi, mert passzolnia kellett a WMO burkolatába. Éljen a népakarat...
Sem a disztribúció, sem az egér nem olyan lett, mint ahogy sokan elképzelték.(#39533) [oWn]f4te
Jah, de ha tönkrevágja az egeret, akkor azért már más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
válasz jaffa 2843 #39534 üzenetére
Azt a SteelSeries is megjátszotta, pedig ott nem egyemberes történetről van szó.
-
Wayne
aktív tag
Félig-meddig tartozik ide a téma.... Ti milyen mouse bungee-t használtok illetve ajánlanátok?
-
bbdzyx
senior tag
-
trufa12
addikt
Sziasztok 7-15 ezer forint között most mi a best buy egér, szövet egérpadhoz ?
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
válasz jaffa 2843 #39537 üzenetére
Nem. Azt, hogy csak ezért leírni nem bölcs.
-
anddrew
tag
Bocsánat, de nem vagyok nagy szakértő ebben a témában, végigolvastam az összefoglalót is, de még így sem tudok dönteni...
Egy Logitech G502-en gondolkoztam ahogy a régi üzenetemben leírtam Ti viszont az összefoglalóra hivatkoza ajánlottatok nekem egeret. Én azonban nem tudtam választani. Kaphatnék egy konkrét egér tipust/nevet?
π
-
Régen némi szigszalag / cellux asztal lapján / monitor - hangfal oldalán, utóbbi időben az se. Bill. mögött elmegy a kábel, mert a gép az asztalon van, oszt annyi.
Ha mindenáron bungee kellene, akkor magam részéről az eredeti (első) Mouse Bungee iterációiból variálnék egyet az asztalra. Mondjuk egy zöldet vagy kéket. Az ára is egészen barátságos.
Itt egy 9 oldalas thread, ha akarsz olvasgatni.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Sziasztok.
Patkányt keresek, érthetően akarok fogalmazni, ezért pontokba szedem:
-Használási erület: Játékok(főleg FPS, azon belül CS:GO), és egyéb programok(Notepad+, MS Office, PS, netezés)
-Perfect Control: Néha lennének nagy rántások.
-Csatlakozás: USB, és vezetékes.
-LOD: Nem fontos, hogy nagy legyen, nem szoktam emelgetni.
-Fogás: Palm grip.
-Input lag: Legyen egész gyors, amennyire ez lehetséges ebben az árkategóriában.
-Extrák: Jól jönne, ha lenne az oldalán előre és hátra léptető gombok, ez nekem netezés közben előnyt jelent.
-Keret: ~10k, nagyon max 15k.Nem értek az egerekhez, szóval ha kihagytam valami fontos kérdést, és az ahhoz tartozó választ(vagy hülyén válaszoltam meg ), akkor természetesen meg fogom válaszolni.
Nem gond, ha többet írtok. Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
salytmasztor
aktív tag
válasz DR|FTK|NG #39548 üzenetére
Ajánlott egérlista árkategória szerint + a fenti topik összefoglalót is érdemes átolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz salytmasztor #39549 üzenetére
Jaffa mi változott rajta ápr. 18-án? Akkor átnéztem, de változatlannak tűnt...
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest