Új hozzászólás Aktív témák

  • ZooleK

    újonc

    Sziasztok!

    Le szeretném cserélni az egeremet, de pillanatnyilag nem vagyok a helyzet magaslatán a választékot illetően.
    Eddig javarészt Logitech cuccaim voltak, a jelenlegi egerem egy G700. Ebben csak két dolgot szeretek, ami jó lenne az utódjánál is, az egyik a vezetékes és a vezeték nélküli üzemmód, a másik a normális minőségű görgő. Az is jó, ha vannak programozható gombok rajta, na meg persze állítható érzékenységű legyen.
    A G700al az a bajom, hogy a gombjai nekem nem igazán kézre állóak(sehol nem volt kitéve próbapéldány, tökéletesen passzoló egeret meg igen nehéz így választani),főleg nem a hüvelykujjnál lévő 4 gomb, szoftveresen nem az igazi, gyakran elfelejti mit is programoztam az egyes gombokhoz, ami igen idegesítő, és az elődjénél, a G9-emnél sokkal kevésbé tetszik összességében. A kettő keresztezése lenne az igazi, de olyan meg nincsen :DDD Az ára maximum 30ig mehet, sok ugyan egy egérért, de ha úgy nézzük hogy a legtöbbet használt alkatrész, szerintem egy tökéletes darab megér ennyit.

    Valaki fentebb kérdezte az egeret laptophoz, nekem ahhoz Logitech M570 van. Ha egyetlen egyszer is előfordulhat, hogy a laptopot nem lehet normális körülmények között használni(asztal+egérpad), akkor már megérte. Részemről csak a nem "normális" körülmények állnak fenn laptopozás esetén, így kizárólag vezeték nélküli trackballos kellett. Pár nap alatt át lehet szokni évtizedes hagyományos egérhasználat után a trackballra, talán még jobb is mint a hagyományos irányítás, játékok esetében is. Egyedül a minőséggel voltak gondjaim, legfőképpen a görgőjével. Ennyi pénzért ilyen minőségű görgőt rakni az egérbe gyalázat. A két bal oldali gombját pedig csak kimondottan hosszú mutatóujjal lehet kényelmesen kezelni. Dicséretes azonban az elemcsere szükségtelensége, sok használat mellett is már egy éve üzemel nálam ugyanarról az elemről, és semmi jelét nem mutatja, hogy szándékában állna lemerülni végre. Ha csak egy picit is több gondot fordítottak volna a minőségre, és picit kisebbre tervezik, talán még asztali géphez is ilyet vettem volna, de így maradt laptophoz. Ahhoz viszont az én véleményem szerint az egyik legjobb választás.

Új hozzászólás Aktív témák