Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz rellif #36500 üzenetére
+1 és még egy sigma is beleférne a keretbe(szerintem sem rossz a kitt obi volt ilyen gépem )
Az 1200d-nél jobban jársz a nikon D3300-al.[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
csacsi77
senior tag
válasz rellif #58321 üzenetére
Kövezzen meg mindenki, de nekem a legkényelmesebb fogást a Nikon D5500/5600 adta.
Nemrég megfogdostam (Alza bemutatóterem->itt Pana G9/90-et is lehet tapizni) a milceiket és a Z50 valamint meglepő módon a Z30 is nagyon kézbesimuló volt nekem. Ennél kisit rosszabb volt, de még így is adta a D3500. Illetve a Canonnál a 70-80-90D is nagyon jó, bár elég nagyok is.
És egy tuti tippem is van, személyes tapasztalatból. A Sony A6100/6400 és egy szilikon markolatos smallrig keret. Ez volt az a kombó, ami mindent felülmúlt nekem. Tapadós, kényelmes, biztonságos fogás, öröm volt kézbe venni.Öreg fater megoldja!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest