Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Zozzer888 #12151 üzenetére

    Dehogynem rossz fogni... évekig Fuji bridgeket használtam (6500fd, S9600, S100fs még most is itt van) és marha rossz ezek után fogni a belépő és középkategóriás tükrösöket. Elhiszem hogy a ferdeszeműeknek baba méretű kezük van, de nekem/nekünk marhára nem.
    Mindegy, mindig azzal vigasztalom magam hogy megfogás utáni 1- 2percben zavar, utána nem figyelek rá. De több mint egy hónap alatt sem szoktam meg - ezeket a vékony szarokat nem is lehet megszokni mondjuk szerintem. De 100tól 300ig ezt kell szeretni minden márkánál (kivéve megint a fuji bridge :D ).
    Portrémarkolat rendelés alatt...

    Azt meg nem értem hogy mit esznek az eberek az érintőkijelzőn fényképezőn, a G2őn mindent letiltottam róla amit lehet. Komolyan, emeljem el a fejemtől és nyomkodjam a kijelzőt? A gombok meg a tárcsa meg akkor minek van? Sajna a normális mennyiségű gombot elég drágán mérik megint(kivéve a...), de hát ez van.

    Még egy szavazat az alap váz, nem túl drága és nem rossz üveg kombóra (18-135 itt asszem ki is esik ha jól emlékszem, nikon sem lett túl szerencsés). Ja, és stabi kötelező sztem.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák