Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigeee
tag
Hali,
van egy p5k/epu lapon core2 e7200asom, és kezd nagyon idegesíteni a gyári hűtő, milyet hűtőt ajánlotok bele ami esetleg egy q8400asra is jó lenne ha sikerül olcsóé beszereznem? -
Bigeee
tag
Halk kéne mindenképp A procira írtam, hogy olcsón ha szerzek akkor az lesz. De most csak egy venti kell ami nem idegesít, mert a mostanit már kivágnám a kukába Asusnak a Q-fanja kb elviselhetővé teszi de ha 1600-2000 fölé emeli a fordulatot már agybajt kapok.
-
Bigeee
tag
Bocsi kicsit összevissza írtam fáradt vagyok ma
Szval a nagyobb hatásfokú de halkabb verzió érdekelne. Köszi a türelmet
-
Bigeee
tag
Nem tuningolni akarom, szval a gyárinál ha kicsit jobb hatásfokú de sokkal halkabb procihűtőt ajánlotok az nekem tökéletes. Az ára meg legyen értelmes, szval 6-8e-nél ne legyen több.
[ Szerkesztve ]
-
Bigeee
tag
Köszike, körbenézek a boltokban
-
Bigeee
tag
válasz CivicEsi #38248 üzenetére
Na pont most akartam ide írni és mivel ehhez kapcsolódik nem is annyira off
Régen ajánlottak nekem egy AC freezer 13pro-t, nem is volt annyira rossz, teszteket is néztem, jópofának tűnt.
Meg is vettem aztán pár hónap után a kis venti (az aljába van egy kis venti ami elvileg a cpu környékét hűti) elkezdet fantasztikus fúrógépszerű hangot adni, ami elállt amikor újbólindítottam, ezér még nem akartam visszavinni. Tegnap néztem egy cpu hőt azt látom h magasabbak lettek gondoltam kiszáradt a paszta vagy vmi, hát nem elrepedt a hűtő tartója. Nos ez volt a 2 hiba amiröl olvastam hogy néha előfordul a hűtőnél és meg is történt...Na most váltottam egy CM Hyper 612S-re és ugyanazt nyújtja csak rendes fém tartókerettel meg hátlappal, és kis ócska venti nélkül A másik amit nézegettem egy hyper212 de nekem inkább halkság számít ami neked nem+azt nem találtam raktáron a közelben.
4.3on megy nálam 2500k és prime alatt olyan 60-63fokig megy fel a maghő. Persze ha extrémebb tuningot akarsz vagy mindenképp drágább kell a többiek biztos ajánlanak mást
Amit nem találtam és szoktak ajánlani az az Alpenföhn Brocken.[ Szerkesztve ]
-
Bigeee
tag
válasz ricshard444 #38409 üzenetére
Milyen a házad? Ha alsótápos és van fönn szellőzése jó esetben venti akkor rakd úgy h alulról szívja a levegőt és fölfele tolja.
-
Bigeee
tag
Arcticot tapasztalatból nem ajánlom, a vacak rögzítése, és az ócska műanyag tartókeret miatt, a pro kis ventije pedig plusz hibaforrás.
Ezek közül a 212-t választanám a helyedben.A csövek közvetlenül a hűtőhöz azért jobb, mert nem egy X mm vastag rézblokk után kezdik el elvonni a hőt a csövek, hanem azonnal. Szerintem gyártástechnikailag így nehezebb megoldani, mint a csöveket bevezetni egy rézblokkba és azt utólag lecsiszolni simára, ezért választhatják a valószínűleg pár fokos romlás ellenére utóbbit a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest