Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz elite.cs11 #68858 üzenetére
Ez bármi máshoz képest rettenetes ár, 70db boba U4-ért fizettem 22k-t, és az egy silenced és eleve drága switch, és így is olcsóbb 100ft-al darabonként(!). Hasonló P alakú bumpot feleannyiért is kaphatsz, pl. ezeket tudom ajánlani (vagy ha budapesti vagy, tudok os adni 1-2 darabot nyomkodni) - US $17.40 | JWK T1 Switch 5Pin https://a.aliexpress.com/_mK8AQgm (de van amúgy egy csomó JWK T1 listing), eu-ból én csak akkor rendelnék switchet, ha nagyon speciális, vagy sürgősen kell, esetleg valamiért neked egyáltalán nem fér bele az Ali (de kb. 100 rendelés után szerintem elég megbízható, és mostanában a kiszállítás is inkább 2-3 hét szokott lenni az eddigi 3-5 helyett).
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- DELL / HP / LENOVO / LOGITECH billentyűzet bazár 490FT/DB!!!!
- Magyar Microsoft Type cover Alcantara szürke Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet
- LOGITECH G815 LIGHTSYNC RGB GL Clicky US
- Ajazz sea salt linear switch 75db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest