Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz dqdb #88040 üzenetére

    Igen, így van, nekem nem jött be a nagyobb kezdeti erő.

    #88039 [Prolixus]
    Elsőre nekem is elég "érdekes" ötletnek tűnt. Miután felkerült a candykeys-re is, sokáig gondolkodtam rajta, mert nem akartam megint egy Oil King jellegű kört. Az is hasznos volt több szempontból is (Ink, hosszabb rugó, nagyobb rugóerők, másféle kenés, stb.), de a vége az lett, hogy szuper az a switch, csak nem nekem.
    Ez a hangtompítási módszer eléggé érdekelt, plusz teljesen nylon, gyárilag kent, szóval, ha jó a hangja, sima a járása és csak a rugót kellene cserélném benne, akkor összességében előrébb lennék Silent téren, mint a Boba-val, pláne a KS-3X+Silent hibriddel, amiket még kenni is kell, bár utóbbinak a hangja nagy kedvencem, szóval azt kellene megközelíteni.
    Aztán amikor szóba került, dqdb írta, hogy nem Geoné a rugó, utána már könnyebb szívvel vágtam bele. Van itthon biztosan jó TX-em (15mm/60g), de rendeltem hozzá egy füst alatt könnyebb Geon rugókat is (14mm/55g), hogy a nekem kényelmes tartomány alsó végét is teszteljem kicsit.

    Viszont ha bejön, akkor a következő adag már a deltától fog jönni.

    szerk.: Jut eszembe, felkerült a radaromra egy új, teljesen POM Gateron (smoothie?). Ezzel kapcsolatban van valami infó, tapasztalat, akár másodkézből, mert nem nagyon láttam vele még YT tetszetet sem.

    M.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák