Új hozzászólás Aktív témák

  • r0b1

    tag

    Sziasztok!

    Szeretnék összerakni egy 50%-os ortholinear billentyűzetet (szóval 5x12-est, ami olyan mint a Preonic, de lehet ezt 60%-osnak mondják).

    Első körben Kailh Box Navy-t tennék bele, nem kell, hogy halk legyen, de olvastam, hogy zárt, hajlított acél házakba nem túl jó ötlet clicky kapcsolót tenni. Összeszedtem pár konfigot a PCB + házra, ha van valami tanács, hogy valamelyik jó vagy kerülendő, szívesen meghallgatnám.

    Kprepublic JJ50 pcb, acél [link] vagy alu [link] házzal. Az acél azért tetszik mert olcsó és ha mégsem jön be ez az ortho design akkor nem bukok akkorát. Kérdés, hogy a zárt vagy a nyitott lenne jobb. Ránézésre az alu jó konstrukciónak látszik?

    Drop Olkb Preonic: [link] Ezen azért gondolkoztam el, mert a JJ50+alu-nál már nem sokkal drágább (mondjuk itt biztosan rájön még a vámkezelés meg áfa) és hotswap és usb-c csatis, ami számomra előnyös lenne. Ennek van valami hátránya az árán kívül a JJ50+alu-hoz?

    Néztem még az ID75-öt is [link] [link] , ez hotswap, type-c, alu vagy fa, de az elsődleges cél az 5x12es, max ha ez a ház jobb konstrukció a fentieknél.

    40%-ost már kicsinek gondolnám.

    Kupakból ezt néytem ki: YMDK PBT Laser-Etched Top [link] (betűs Carbon), jól gondolom, hogy itt a kupak (festés) nem fog fehérre/átlátszóra kopni, max a betűk kopnak le? Ezt az árat megéri?

    Köszi és üdv!

Új hozzászólás Aktív témák