Új hozzászólás Aktív témák

  • r0b1

    tag

    válasz nyunyu #59995 üzenetére

    Köszönöm szépen a gyors választ!

    A keretem is emelhetem, nem kell hogy annyira halk legyen, igazából arra lennék kíváncsi, hogy a plusz költség milyen többletet adna, aztán majd eldöntöm mi éri meg nekem.

    Azért mondtam a ~15k-t, mert a rgb-s mx brown [link] ennyire jönne ki Dropról, persze +szállítás és áfa. Ha jól gondolom, ez nem takarná ki a Gmmk ledjeit.

    Írtam még, hogy a rugó lehetne a bluenál keményebb, ugyanitt kapható szintén rgb-s Cherry Mx Clear [link] , de még nem döntöttem el megérne-e ennyi felárat. Viszont a Halo Clear [link] már jóval olcsóbb, mint a Cherry, ennek a vízszintes holtjátékra lennék kíváncsi, hogy nem-e lötyög jobban.

    A csendes vonalon a Gateron Aliaz Silentet találtam [link] , ez a videük alapján hallkabb, mint az Mx Brown, de írtad, hogy a Gateron jobban lötyög, de lehet bevállalnám a csendességért cserébe.

    Az Outemu, amit írtál az szimpatikus, az holtjátékban hol áll a Cherrykhez? A Zealio-t dícsérted egy régi hsz-edben, ennek már az ára húzósabb, annak milyen a holtjátéka?

    Az általam említettekből van valami amit kerüljek vagy pénztárcámtól függően és hogy mit adok fel az igényeből bármelyik jó lehet? De ha még eszedbe jutott valami, ami jó lehet, szívesen meghallgatom.

Új hozzászólás Aktív témák