Új hozzászólás Aktív témák

  • Dester31

    tag

    válasz Domonkos #58904 üzenetére

    Kedves tőled, hogy megpróbálsz rávilágítani, hogy mivel lehet helyettesíteni az "igényeimet", de nem véletlen fogalmaztam meg őket. :)

    Pár példa:
    - De bizony, a kapcsolónak is nagy szerepe van a hangban. Ahogy írtam is, a blue hangos még nekem is, a brownnal elvagyok, a barátnőm se panaszkodott, de ha van még egy fokkal csendesebb, már elég lenne. Talán silent red?
    - A szoftver (testreszabhatóság) fontos. Nem akarod 3rdparty marhaságokat használni, öreg vagyok a hekkeléshez.
    - Nem akarok USB hubot az asztalra. Szeretem a letisztult környezetet, és így is van külső hangkártya, kártyaolvasó, USB switch és CD-író az asztalon. 1-2 gyorsan elérhető portot akarok, feltűnésmentesen.
    - Azért kell hangerőszabályzó, mert nem akarok FN+F1 és hasonlókkal szórakozni. Tekerni akarom, azonnal, nem léptetni minimum két gomb használatával.
    - Gombonként címezhető RGB: úgy értettem, hogy minden gombnak lehessen bármilyen színe, egymástól függetlenül. Szerintem te nem erre gondoltál.
    - 4 éves korom óta (34 éve) gépelek, kérlek ne mondd meg, hogy hogy tartsam a kezem. Van, amit megszoktam, és ez nem fog változni, például az, hogyan pozicionálom a kezem. A bal oldali extra oszlop engem megzavar, és nem akarom a pokolba kívánni a billentyűzetet hónapokig, amíg megszokom.

    De azért köszönöm, hogy ennyi időt szántál a kommentedre.

    Des

Új hozzászólás Aktív témák