Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz Egon #28658 üzenetére

    Jobb membrános (pl. a régi Logitech-em) simán bírja akár 10 évig is, ami egy picit messze van a két évtől (diplomamunkát, szabályzat-hegyeket írtam rajta, sok játék mellett).

    Anyám sem érti, miért akarom kidobni a 6-7 éves Logitech Value Keyboardját már 3 éve.

    Új korában nem volt *annyira* rossz, de mivel ezeken nincs semmi mechanizmus, ami a kupakok függőleges futását szabályozná a billzet burkolatán lévő lyukakon, meg a kupakok szárán kívül, azok meg idővel kikopnak, aztán csálén fognak járni, membrán alatta meg vagy érzékel, vagy nem.

    De az a szerencséje, hogy még mindig nem találtam fehér színű hagyományos kiosztású, nem lapos billzetet magyar kiosztással, mivel már senki nem gyárt olyat.
    (Ezért szoktam példálózni a G80-3000LXCHU-0-val, mert piaci rés lenne 20k-ért. :DDD)

    Pár évvel ezelőtt melóhelyi utódom kapott egy zsírúj, bontatlan díszdobozos L K200-at, szemre ugyan tetszetős volt, csak éppen gépelni nem lehetett rajta, mert már új korában is össze-vissza lötyögtek a gombjai. :DDD
    Kezébe nyomtam az általam 3 évig nyúzott egypálcás Icon7 Classicot (kevesebbe került, mint az L színes doboza :)) ), hogy használja inkább azt a csilivili szemét helyett.

    Itthon évekig használt MS Ergo4000-eimnek sokkal jobb membránja volt, mint az előtte nyúzott L Cordless Comfortnak, vagy a melóhelyi gagyi billzeteimnek.
    Első, 4.5 évig nyúzott Ergo4000-emet már kínlódás volt használni az utolsó másfél-két évben, annyira kilazultak a gombjai, úgyhogy vettem egy ugyanolyat, ami 2 évig megint vajpuha volt, de aztán jöttek az öregedő billzet tünetek, végül 3.5 év után egyszerűen kettétört a kábelének a szigetelése.
    De mivel már annak is kezdtek csálén járni a gombjai, így nem foglalkoztam a megjavításával.

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák