Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz #29810176 #25999 üzenetére

    Az a Dyesub jobb?

    Mas technikaval gyartjak.

    Amit nezegettem gyartot, o Cherry profilos vastag PBT kupakokat hasznal, ez par mm-mel alacsonyabb, mint az altalanos OEM profil. (Pl. Esc gomb nem 11mm hanem csak 8mm magas)
    Vastagsag azert fontos, mert ugy kevesbe nyeklik a gomb, ha erosen kalapalod, meg tartosabb, nem torik olyan konnyen. Meg nem kong az uressegtol, mint a nagyon vekony gombok.
    PBT anyag jobb, mint az ABS, mert merevebb, illetve nem sargul idovel, feher gomb az 10 ev mulva is feher marad. (Meg egyszerubb nejlonfestekkel anyagaban festeni, mint az ABSt, nem kell aceton.)
    Dyesubnal az anyag felso retegebe sutik bele a festeket, igy az egy rendkivul tartos, nehezen kopo, eles rajzolatot tesz lehetove.
    Viszont ez additiv technologia, anyag eredeti szine es a festek osszeadodik, es a ket szinnel sotetebb eredmenyt hoz letre. -> Csak vilagos alapon sotet feliratot lehet gyartani, fekete alapon feheret NEM.

    Pl.

    Szinek? Ez egy sarkalatos kerdes, mivel dyesubnal minimum 10-et kell rendelni, mert meg kell tervezni a sutesre kerulo mintat. Meg nem kerdeztem, hogy utana lehet-e azt varialni, hogy nekem a kepen lathato feher+bezs kombo legyen sotetkekkel feliratozva, anyamnak meg tiszta feher vagy bezs feketevel :)

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák