Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456z

    őstag

    Valaki segítene megérteni, hogy amennyiben nincs tervben "K" vagy I9, konkrétan milyen előnyökkel jár egy 12+1+1 felállás ( fogalmam sincs mit jelent ) egy 4/5/6+x+x-el szemben? Akármennyit is olvasgatok itt, egyre zavarodottabb leszek.
    A "Z"-t még csak értem, hogy miért jó mezei proci alatt is, bár ott is vannak ebben az "erőben" eltérések. De pusztán a RAM-okból kinyerhető többlet annyit számít FPS-ben, hogy megéri azt a felárat?

    Azért vagyok ilyen fárasztó, mert annak idején az amatőrségemből kifolyólag megvettem a h110m-et, amiről kiderült, hogy irodai gépekbe való. De hozzá teszem, hogy egyszer sem éreztük hátrányát ennek a ténynek. De a gyerek rövidesen cserélni akar, nem akarom megint bevinni az erdőbe, de feleslegesen drágát sem kellene venni. 25 körüli tervezett keret már felment csaknem 42 ezerig ( Gigabyte Z490m legolcsóbb ára időnként ), de ma ráakadtam egy cseh boltból Torpedóra 35.5k, és eltűnt az occó Z. De ugye van aprón Bazooka 28k és 32k körül h3d. Utóbbinál már nyilván garasoskodás az a különbség, de ezek a kérdések folyamatosan itt pörögnek az agyamban.

    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák