Új hozzászólás Aktív témák

  • Martin97

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretnék egy új, jobb alaplapot vásárolni a meglévő b150m-ds3h Típusú lapom helyett. Jelenleg egy i5 6500-as procival és 2X4 gb 2400-as ddr4-es (lap limitje miatt 2133) rammal üzemel.

    Szeretnék egy jobb lapot, ami támogatja a jelenlegi processzorommal a BCLK tuningot. És ha netán szorzózármentes procit veszek később akkor azt is.

    Továbbá a későbbiek során szeretném hoszabb távon megtartani a gépet, ezért jó volna, ha az új lapba bele tudnám tenni a 8. (esetleg 9.) szériás procikat valamilyen mod segítségével (ahogy a korábbi konfigomnál is: 775-771).

    A lapra szánt összeg, nagyjából 30K lenne.

    A lap mérete minimum ATX legyen, de az E-ATX is megfelelő, egy giga 3d mercury házba költözik majd be.

    Fontos lenne az USB 3.1, 4 db sata 3.0, az m.2 slot, esetleg a több pci-e sín több vga-hoz/bővítőkártyához, ha belefér. Továbbá az alaplapon legyen videokimenet ami opcionálisan támogatja akár a 4k megjelenítést is (hdmi és/vagy DP). Audióból nincsenek nagy elvárások, egy közepes minőségű 7.1 megfelelő.

    A design és a szín: Led nem kell, ha van, akkor is legyen kikapcsolható. A nyák és a lap többi színe lehetőleg fekete legyen, ugyanis ilyen ramjaim vannak.

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák