Új hozzászólás Aktív témák

  • Dromi

    tag

    Mit veszítenél? Nekem mostani gépben gigabyte-os alaplap van (EP45-DS3), és 4 év alatt semmi problémám nem volt vele, majd pont most lenne, egy sokkal jobb lappal - vicces lenne. Egyedül a házzal nem voltam megelégedve, mert tiszta por belül, de új gépnél, ez sem lesz nagy gond, remélhetőleg. Meg már elég zajos, ventilátor csere is volt már, de még úgy is, meg kb 1 perc mire leáll a gép :Y .

    A mostani gépem az újhoz viszonyítva ég és föld, és nagyon jó lesz, Asrock alaplappal is meg leszek elégedve.

    Különben nem a gyártok a hibásak az árak miatt, hanem a 27%-os ÁFA, "állambá" többet szakít ezzel, mint az aki kifejleszti és előállítja a terméket, na ez a gond, sajnos. A gépemnél több mint 100k az Áfa, én is jobbat vettem volna, de kell a számla, ez van. Tudod mi a vicc, hogy szomszédos államokban 8-10%-s átlagban van, itt meg 27%- és "állambá" úgy csinál mintha ez természetes lenne. Meg a benzin ára is röhejesen sok (amin szintén ott az Áfa +4-5 adó még), a Mol-t is visszavették, és azon is buktak egy csomót.

    Szerintem senki sem vásárolna illegálisan, meg nem "kalózkodnának - vagy jóval kevesebben" ha minden normális árban lenne. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák