Új hozzászólás Aktív témák

  • -zolee-

    tag

    válasz ManóCs #2021 üzenetére

    Lehet, hogy hülyén hangzik de a wikipédiának erre egy elég jó oldala van: [link]
    Ha nem jó a PentiumD 915 akkor ajálhatnám ezt is:
    Intel PentiumD 805 2.66 GHz (S775) FSB 533MHz BOX Dual-Core 24.000Ft (ehhez van hűtő is)
    A 800-as sorozat annyiban különbözik a 900-as sorozattól, hogy 1MB cache van benne 2MB helyett és a PentiumD 805-nek csak 533MHz az FSB -je míg a többinek 800MHz.
    Egy 3GHz -es Prescott biztosan nem gyengébb mint egy 2,66GHz -es Northwood de azonos órajelen bizony az a helyzet, hogy gyengébb. Ezért mondom azt, hogy a jelenlegi procidhoz képest ez csak kb. 20% -os sebességnövekedést eredményezne. A PentiumD 805 pedig több feladat esetén akár dupla annyi teljesítményt is hozhat hiszen 2 mag van benne... persze ez is erősen szoftver függő de én mindenképpen ezt javaslom. A gyári hűtőről meg annyit, hogy így alaplappal visszafogva szinte hangtalan és zenehallgatás, netezés közben szépen csendben van de ha elkezdek játszani akkor bizony megjön a hangja és jól kihallatszik a házból.
    Az alaplapról annyit, hogy jókat írnak róla... jól felszerelt, stabil de a tuningot annyira nem szereti. Nekem is volt MSI lapom 3 évig bírta a nyüstölést pedig adtam neki rendesen de aztán megadta magát, igaz később kiderült, hogy ehhez a tápom adta meg a kezdő lökést szóval szerintem teljesen jó ez a lap.

    ''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

Új hozzászólás Aktív témák