Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Érdekel a mikroTIK világa. Most milyen routert érdemes vennem gyakorlásra, otthoni használatra?
2x100 nm a ház, wifivel szeretném lefedni, lenne rá kötve egy HDD és kb 5 laptop,5 okosteló, 2 okosTV
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Inviteles internetem van, és elég gyenge a router amit adtak, már kint a teraszon sincs net és fent a felső szinten sem. Milyen Wifi-s eszközt ajánlanátok?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Inviteles alap modem/router kombohoz keresnék jeltovábbítót. Mit ajánlotok?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Folyamatosan akadozik a netem. Most jelenleg egy Asus router teljesít szolgálatot, de szeretném lecserélni valami jobb, megbízhatóbb rendszerre.
A lefedendő terület 2x120nm + egy 20nm-es terasz
Ismerősöm ajánlotta, hogy vegyek egy sima mikrotik routert és a 2 szintre, rakjak 1-1 AP-t, kábellel elhúzva.
Ehhez mit szóltok, illetve mit ajánlotok?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
2 szintes házba wifis modem mellé keresek routert, ami esetleg print server is lehetne.
Néztem a mikrotik oldalán. hAP ac3 vagy hAP ac-t ajánljátok?[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olvasgatok, nézegetek routert otthonra. USB-s kellene, találtam is ilyet. Ezekhez mind oda van írva, hogy 3G/4G modem fogadására. Attól függetlenül köthetek rá nyomtatót, vagy külső hdd-t? Fogja tudni kezelni? Gondolom van olyan "csomag" amellyel ezeket kezeli, vagy tévedek?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy hAP Lite RB941-2nD-TC routererm. Switché szeretném alakítani. A videót meg is találtam a YT-on. Egyszer engedte, hogy belépjek a 192.168.88.1-es IP címmel, de most már csak azt írja, hogy a kapscolat megszakadt. Mit csinálok rosszul?
WinBox-val sem enged belépni. Azt írja, nem elérhető / idő túllépés a router
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mikrotik routeremet ezen videó alapján állítotam be, hogy switch legyen. Jó videót találtam egyeltalán? A modem/ router(Arris 2482B) és a mikrotik router kábelen csatlakozik egymáshoz, de mégse találom a kliens listában. Egy NAS és egy LG SmartTV van rádugva. Úgy néz ki, hogy nem kap IP-t. Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mikroitk hAP Lite 941-2nD-TC routerem van.
Megint csak a switch-es dologgal jövök. YT-n megtaláltam a videót, működik is, de nem oszt IP címet a switchre csatlakoztatott eszközöknak a modem/router(Arris 2482B). Illetve a switchre csatlakoztatott eszközök sem látják egymást (SmartTV - NAS). Tudtok nekem ebben segíteni?Tigris, tigris, csóvafény...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest