Új hozzászólás Aktív témák

  • daimonion

    senior tag

    válasz SharpSA #3036 üzenetére

    A megújításnak többféle módja van. Bármelyik módot is választja azonban, bizonyosodjon meg arról, hogy ugyanazzal a Microsoft-fiókkal végzi a megújítást, mint amelyikkel létrehozta az előfizetését.

    Ha ismétlődő számlázáson alapuló előfizetéssel rendelkezik, az előfizetés addig folytatódik, amíg le nem mondja. A számlázási beállítások a Microsoft-fiók webhelyen jelennek meg, miután bejelentkezett az Office megvásárlásához használt Microsoft-fiókkal.
    Ha nincs engedélyezve az ismétlődő számlázás, akkor látogasson el a www.office.com/renew webhelyre, és vásároljon egy ismétlődő számlázáson alapuló Office 365-előfizetést. A többletidőt automatikusan hozzáadjuk a meglévő előfizetéséből hátralevő időhöz.
    Ha azon a kereskedőn keresztül szeretné a megújítást végezni, akitől vásárolta az Office 365-öt, keresse fel ismét a kereskedőt, és vásároljon még egy egyéves, feltöltőkártyás előfizetést. Kövesse a csomagoláson látható telepítési utasításokat – azok megegyeznek az új előfizetés létrehozásakor alkalmazott lépésekkel. A többletidőt automatikusan hozzáadjuk a meglévő előfizetéséből hátralevő időhöz.

    Tessék.Csak azt nem értem, hogy ha megvetted és ahhoz meg kell MS fiók,hogy aktiváld akkor miért nem nézted meg az oldalon a FAQ-t ? [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák