Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Vettem a mai napon egy Pana Lumix LS-80 -as kompakt gépet és megdöbbenve vettem észre hogy sokkal "élesebb" képet lehet vele löni kézben tartva mint az ismerösöm jóval drágább Sony gépével. Állítólag azért mert az enyémben képstabilizátor vagy mi van. A kérdésem csupán annyi lenne hogy ez igaz vagy az én kezem ennyire atombiztos?
És még annyi, hogy mi a véleményetek a gépröl? Hobbifotózásra? Jól jártam vele? Tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz rumos14 #14657 üzenetére
ma voltam vele fotózni, és bizony nem estem hasra a képektöl, beltérben átlagos beállítások mellett. Egy picit viszont ha az ember megpiszkálja a beállításokat, akkor sokkal szebb, zajmentesebb élesebb képeket lehet vele löni. Kint természetesen alap beállítások mellett is nagyon szép képeket készít majd felteszek a megfelelö topikba párat. Ahogy utánaolvastam, egymillió tesztet átrágtam, ebben az árkategóriában bizony ez a legjobb jelen pillanatban. Volt még egy Sony is, kicsit többért de képstabilizátor nélkul, és ezzel ugye az ember nem feltétlen állvánnyal fog fotózni.
Remélem hosszabb távon is megfelel majd az igényeimnek, egyébként 2300mAh Philips ceruzaelemekkel 460 kép szvsz nem rossz
-
blueMerle
veterán
válasz ottkar #14664 üzenetére
Ígyvan, ott a pont nálad
A nagyon sok mesterfotós nem bírja megemészteni hogy van akinek nem kellenek tuéles professzionális képek, hanem megelégszik egy átlagos minoséggel is. Nekem ez tényleg csak családi képekre, kirándulásokra kell, erre pedig böven megfelel. Alapvetoen kicsi, konnyen hordozható és ez nagyon fontos szempont. -
blueMerle
veterán
válasz Davey7 #14690 üzenetére
Egy Lumix ls80 -ast használok lassan 1 hete.
Alapbeállításokkal viszonylag zajosak a képek, és ezen a lehetö legjobb fényviszonyok sem segítenek. Viszont ha egy kicsit eljátszunk a beállításokkal, akkor nagyon szép, éles képeket kapunk. Ha vársz estig teszek fel pár képet a megfelelö topikba.
Nem egy hétcsilliárdforintos nikon nemtudommilyen extramega minöség, de amire Te szeretnéd használni, böven megfelel.
TeeJay: Az általad említett Canon nagyon jó gép, azon is gondolkoztam de nagyon sok tesztfotó után bizony a Lumix LS80 ha nem is nagyon de maga mögé utasítja a Canont. Hiddel én az elozo 2 hétben kizárólag erre a témára voltam kattanva elég mélyen beleástam magam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest