Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBean55
aktív tag
Hali!
A kezelhetőségtől nem kell félni a D40 esetében.
Én annyi "nagyobb" különbséget látok hogy itt nincs a hátsó LCD-n élőkép, tehát mindenképpen kukucskálni kell. Ez nekem nem okozott semmi változást, mert én eddig is majdnem 100%-ban így tettem, de lehet hogy valakinek okoz. Persze így pl. fej fölül fényképezni egy kicsit nehezebb ..., de nekem erre még nem volt szükségem.
Valamint zoom-olni nem gombnyomással hanem objektív tekergetéssel kell, viszont ez nekem nagyon bejön.Az "auto" üzemmódot sok esetben hallottam szidni a kompaktokon, ott én sem használtam mert szerintem is nagyon gyakran gyengébb képet adott mint amit PASM módok bármelyikéből ki lehet hozni. Ehhez hozzátartozik hogy a kompaktok magasabb ISO-n gyengébb minőséget produkálnak és "auto"-ban azt is a gép állítja, míg a többiben előre én fixálom le, a gép dolga csak a záridő és/vagy a rekesz állítása.
A D40 viszont jobb képeket csinál magasabb ISO-kon is, 800-ig alig vehető észre zajosodás, de az 1600 sem rossz. Ezért itt az "auto"-ban is jobban meg lehet bízni, nekem eddig általában tetszettek a D40-em "auto"-s képei, használni fogom.Mai árak az Árgép alapján.
19 helyet számoltam össze ahol 90 eFt alatt kapható újonnan, lehet választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest