Hirdetés
Aktív témák
-
Bla82
tag
Üdv mindenkinek!
Ezzel a táppal menne egy p2-es 10 éves config?
FSP 350-60 HLC
Nem fogja hiányolni a -5V-ot?
A válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
old gray
addikt
Hőtagulás miatt lehetséges, nekem is volt ilyen tápom. 5-10perc után elhallgatott a súrlódó hang.
jayjay : lehet pont azért akciós mert a hibás szériát próbálják meg elpasszolni?
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
protegeone
tag
Üdv mindenkinek !
Az alábbi tápok közül kellene választani:
525W Enermax Modu82+
520W Corsair HX520
500W Seasonic M12II-500 80+A lehető leghalkabb lenne az ideális.
Köszi a segíséget
****** 781227XY forever ******
-
Szten Márs
nagyúr
válasz protegeone #12606 üzenetére
Nehéz kérdés. Az M12-őt kiejteném, mert kétventis táp.
Az Enermax állítólag baromi halk táp lett, a Corsair HX520-ról szintén köztudott, hogy nagyon halk. Szvsz amelyik jobban tetszik, rosszul egyikkel sem jársz. -
protegeone
tag
válasz Szten Márs #12607 üzenetére
Köszi a segítséget.
Kettő közül melyik a halkabb?
Jelenleg szintén Enermax van a gépemben, de ezt hallom , illetve a gépből, már csak ez ad hangot ( Enermax Liberty )Ugyan már 1éves elmúlt, talán még lehet, hogy kiadás helyett inkább ventit cserélek benne, hátha akkor csendesebb lesz.
Tetszésileg egyébként nem tudok dönteni, mivel egyikhez sem húzok kifejezetten, egyébként meg úgyis be lesz zárva a gépbe, sokat nem fogom nézegetni
****** 781227XY forever ******
-
Barett 50cal
senior tag
válasz EQMontoya #200 üzenetére
császtok
ez a a tép elbir egy eVga 9600GT SC intel core 2 extreme X6800 Asus P5B
'fél'konfigot??
[FSP ATX-400PNF]Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Kombat
őstag
válasz protegeone #12609 üzenetére
Tesztek szerint a Modu82+ halkabb, de ez nagyon minimális különbség!
A Liberty-től mindkettő jóval halkabb! -
Barett 50cal
senior tag
válasz Barett 50cal #12610 üzenetére
vagy ez??
CORSAIR VX450WTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
szkorhetz
őstag
válasz Barett 50cal #12610 üzenetére
ez nagyon necces....
én vennék egy legalább 450-eset -
m4rc!
őstag
válasz protegeone #12606 üzenetére
Enermaxot ajánlanám, nekem a PRO82+ változata van (425W-os) és néma csendben van a PWM szabályzású ventijének köszönhetően, ami csak 500-at fordul nálam!!
We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz Barett 50cal #12612 üzenetére
Inkább Corsair. Jobban szeretik az ilyen energiaigényes procik.
-
masterix
csendes tag
Üdv!
Az alábbi konfigomhoz - gigabyte ga 7n pro400 nForce2 alaplap, 2800+ barton proci, 2x512 Gb (400MHz)memoria, Shaphire x1950pro 512Mb agp vga, 160Gb ata Seagate vinyó, Dvd író - tápot keresek, viszont elég tanácstalan vagyok...Az egyik ami felmerült mint lehetséges áldozata a Chieftec DT450A2 APFC 450W, viszont nem tudom hogy passzol e hozzá!? Ha jól emlékszem 20 pines csatira van szükségem.A másik az FSP 400PNF. Vélemények? Ötletek? Esetleg valami más típus ami szoba jöhet? Max 15e szánok rá.
Előre is kösz a segítséget!!! -
Dare2Live
félisten
válasz masterix #12618 üzenetére
FSP PNF350W bőségesen elég és 6e.
De ha 15Kd van rá és a köv géped alá is akarod akkor ajánloma Corsair VX450Wt.Chieftek se rossz de a fenti kettő sokkal jobban ajánlott.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Szten Márs
nagyúr
Hmm, nforce2-es lapok nem szoktak haragudni a -5V hiánya miatt?
-
Mackósajt
senior tag
válasz Szten Márs #12621 üzenetére
Ha jól tudom az én tápomnak (GPS-400AA-101A) sincs -5V ága, de még sosem mondta a lapom az elmúlt két évben, hogy haragudna emiatt.
-
e.peti
csendes tag
Hello...az lenne a kérdésem hogy az alábbiak tápak közül melyiket vegyemszerintetek? Melyik az amit nem szabad?
LC power green power 420 w
FSP green power 400 w
cooler master extreme 460 w+ egy q6600-s hoz elég lesz bármelyikőjük is?
DDIIISSCONNNNECCTTT!!! EEZZZAAZZZ!!! &@!ß !!!
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
Az FSP ATX-350PNF aktív PFC-s tápja kompatibilis-e a kvázi szinuszos szünetmentes tápokkal? Magyarán fognak-e gerjedni, hogyha a szünetmentes átkapcsol akkumulátoros üzemre? Ugyanis jól megszívtam a Chieftec GPS-650AB A típusú táppal, és vennem kellett mellé egy APC Smart UPS-t (mondjuk azóta nincs vele bajom, szerintem fasza halk) és nem szeretnék ezzel az FSP-vel ugyanígy járni.
Továbbá érdekelne, hogy mennnyire halk az FSP egy Chieftec HPC-420DF (egy-egy nyolc centis venti a táp hátulján ill. az alján) táphoz képest (most ideiglenesen ez van a gépben, de már 6 éves szegénykém, és szeretném nyugdíjazni, mielőtt elromlik)? Hogyha legalább olyan halk, nekem már az is jó lenne.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.: Márk
[ Szerkesztve ]
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
Márk
senior tag
válasz Kombat #12626 üzenetére
Hali!
Kösz a választ, a weboldalon ahol néztem azt írták, hogy aktív PFC-s, de akkor ezekszerint elírták.
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
Márk
senior tag
válasz Kombat #12628 üzenetére
Hali!
Itt néztem.
Még két kérdésem lenne. Gondolom nem árt a tápnak, hogyha majd csak 80-100W-ot fog leadni, ugyanis egy 1,2-es Tualatin Celeront tartalmazó gépbe fog kerülni. Asus TUSL2-C, 40GB-os Maxtor vinyó, wireless hálókártya, párhuzamos nyomtatóport kártya, LG DVD-ROM, floppy meghajtó, 2*256 MB SD RAM, és a fentebb említett proci vannak a konfigban.
A másik kérdésem az, hogy ezen a tápon 20 vagy 24 tűs a csatlakozó? Mert a TUSL2-C-n csak 20 tűs. Nem fog az gondot okozni, hogy esetleg 24 tűs van a tápon? Vagy majd csak egyszerűen lelóg az a négy fölösleges csatlakozó az alaplapi csatiról?
Egyébként ez az FSP jó, megbízható tápokat csinál? Csak azért kérdezem, mert még sosem volt FSP-m, eddig Chieftecket és Enermaxot használtam, azokkal maximálisan meg voltam elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
7200-ért az a bolt nagyon drága. Itt csak 5600
Ehhez a géphez egy 300-as FSP is lazán elég lenne szerintem. Amúgy igen, megbízható táp, hozza a Chifi vagy az Enermax szintet.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Márk
senior tag
Budapest, Budapest te csodás..... Miért van az, hogy Pesten szinte minden olcsóbb mint itt falun Kecsón?
[ Szerkesztve ]
-
R3plica70
aktív tag
Hi
Sorry ha volt már ,de kereső nem dobott találatot.
Szóval CM Real Power M520 modular tápról van valakinek tapasztalata ?
Elsődlegesen a hangja érdekelne és a kábelek hossza...CM 690-es házba menne...
THX -
Kombat
őstag
Elírták!
Nem lesz gond a csatlakozóval, mert úgy van megoldva, hogy 20 pin egyben van és mellette a 4 pin, amit ha kell rádugsz a lapra, ha nem kell, akkor nem!
Nem lesz baja a tápnak attól, hogy keveset ad le, de ha tudsz 300-ast akkor inkább azt vedd!És igen, az FSP nagyon jó tápokat gyárt, ha jól tudom a világ legnagyobb tápegység gyártója!
-
R3plica70
aktív tag
válasz Kombat #12635 üzenetére
Igaz, én voltam a fax, de melóban vagyok és kapkodtam
Igazándiból nem tudok dönteni, hogy Corsair 450VX vagy CM M520 legyen...ez utóbbinak a moduláris mivolta tetszik, nem mintha nem férnének el a kábelek a házban
Corsairral van tapasztalatom de CM-mel nincs...
Sajnos a ház besz@patott, mert az FSP BSII- kábele rövid, és a 12V-os ág csak úgy ér fel az aljzatig ha keresztül vezetem a PCI slotokon és átfűzöm a VGA alatt Amúgy nem cserélnék tápot.
THX -
Barett 50cal
senior tag
válasz R3plica70 #12636 üzenetére
császtok
core 2 extreme X6800 as proci ha nem tuningolom elég egy
FSP 400PNF ????????Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Skizz
addikt
válasz Barett 50cal #12637 üzenetére
Már korábban talán ketten is válaszoltak... egyébként igen, elég. De egy VX450 jobban dukál hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy bő 3 év vagy lehet, hogy már van 4 is, lecserélem a 400W-os Chieftec-emet! A Corsair VX450 a kiszemelt, ha jól láttam a tesztek és a hsz-ek alapján tökéletes választás! Már csak a ti megerősítésetekre van szükségem!
Konfigom az adataimnál!
-
Traxx
őstag
Ha meg vagy vele elégedve, mármint a Chifivel, akkor elég lehet egy átkondizás is, a fórum tápos szakijai (stol, didyman, Csaba_20) cirka 2 rugóból megoldják És akkor megint táp lesz 3 évig
Amúgy a VX450 igencsak jó táp."Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Harti
senior tag
Leginkább a hang miatt cserélnék, ez a mániám, és úgy érzem a Chieftec kezd hangos lenni, bár egyáltalán nem vészes!
-
Kombat
őstag
Nekem is a hang a mániám és ezért nem Corsairt vennék!
(Most szinte látom a meghökkent arcokat! )Az az igazság, hogy hallottam már a VX450-re is panaszt zaj terén.
(Méghozzá egy boltostól, aki már azért hallgatott jónéhány tápot és Ő is igen érzékeny a zajra.)Én Enermax PRO82+ 385-öt vennék!
-
Borokafa
őstag
Üdv, szeretnék érdeklődni, melyik tápot javasolnátok a két 400-as közül:
FSP400-60HLN
Seasonic401ht -
Traxx
őstag
válasz Borokafa #12646 üzenetére
Nekem az utóbbi van...eddig zsír Hangja nem igazán vagyok néki...még akkor se, amikor a létező legnagyobb terhelést aggattam a gépre...
Egyedüli negatívum a csak 3 molex csati lehet, de az Y elosztó jó barát
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest