Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Szaisztok!

    1-2 honapja kerdeztem a telo vasarlasi dilemmamrol, de mondtam, h megvarom az uj iphont, mert ennyi ev pangas utan biztos csinalnak egy klassz telot.....na hat szerintem nem lett tul klassz :U

    Elvarasaim: Hoasszu tavu hasznalat (min 3 evig nem akarok telefonokat nezegetni), navigacio (online/offline), nem akarok tokot rakni ra, ergo azert normalis strapat birja, akku üzemidö azert legyen jobb, mint egy iphone 5s nek, kamerat is sokat hasznalom. Android nem jatszik.

    Ez altal elegge leszükül a kör, irom a dilemmat:

    - Blackberry Z10: Nem rossz, de valahogy nem fogott meg, nagyon nagyon vegen van a sornak

    -Lumia 925: igazabol minden klappolna, de nem mai darab, nem tudom pl 3 ev mulva nem lesz e mar lassu/elavult, bumfordi nagy design es tudom, tudom fejlödik a windows oprendszer, de azert tovabbra is baromi nagy lemaradasban van az ios es androiddal szemben....viszont nagyon jo az ara.

    -Lumia 930: Nagy :O nem tudom, hogy meg tudnam/meg akarnam e szokni ezt a meretet....mondjuk ha összehasonlitom a 925 el par mm az elteres...nem tünik soknak, csereb viszont friss hardver...

    -iphone 6: negativumok: desinban szamomra visszalepes az 5 höz kepest, akku üzemidö, nem tudom, hogy jobb lesz e....8 megapixeles kamera (??WTF :((( anno az N73 as nokiamban volt 2005 ben ilyen :Y ), offline navigacio, nem tudom hogy müködne, csak ilyen mindenfele hackelt trükkökkel (?)....ellenben ha nem jön be jo aron el tudom adni, illetve regota szeretnek kiprobalni mar egy iphonet, h tenyleg olyan jo e....persze az ara is a hatrany kategoriaba esik.

    Szoval ezek mellett, van barmi okoskodasra lehetöseg, vagy dobjak fel egy ermet? :U :)

Új hozzászólás Aktív témák