Új hozzászólás Aktív témák

  • rueast

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    Már több hete nézegetek mobiltelefonokat, mert a mostani Defy+ már megérett a cserére, de még mindig nem találtam igazán megfelelőt. A kérdésem nem csak önmagában a telefon típusára vonatkozna, hanem ajánlatra is, vagyis melyik bolt/webshop az ahol érdemes beszerezni az adott készüléket.
    70-75 000 Ft-ot szánnék rá, de ez a nagyon maximum. Inkább engednék az elvárt tulajdonságokból, mintsem többet fizessek ennél. Új, független készüléket szeretnék beszerezni, amivel hosszútávra tervezek (a Defy-m is már 2 év körül járhat). Alapvetően az androidnál maradnék, de a többit nem is nagyon ismerem. Teljesen hétköznapi okostelefon használatra lesz, kicsit a böngészéssel és természetesen az azonnali üzenetküldő szolgáltatásokkal súlyozva, szóval az LTE képes telefont azt hiszem nem érezném hátránynak. Emeltet szeretnék legalább 4,3 hüvelykes, jobb fajta kijelzőt, szép képpel. Kamera nem szempont, ha van megfelelő rajta akkor jó, de ha nincs, az se nagy baj. Vászont az előlapi jelző LED kényelméről nem szeretnék lemondani. Jelenleg van még egy céges telefonom is, amit szeretnék kiváltani, így alapvetően dual sim-es megoldás érdekelne, de nem minden áron.
    Az eddigi nagy esélyeseim: az egyik az Idol 2 S, bár én nem találtam boltot, ahol jelenleg forgalmaznák. A másik a Moto G, de sajnos itt nem teljesül egyszerre a 4G és a dual sim feltétel, konkrétan vagy egyik, vagy másik.
    Röviden ebben kérném a szíves segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák