Új hozzászólás Aktív témák

  • Kozs

    tag

    Sziasztok!
    Ma megvásároltam az általatok ajánlott Xperia Sp-t. Nagyon örült neki az öcsém,és hát én is meglepődtem,mennyire jó egy ilyen ketyere. Köszönöm szépen a segítséget az ajándékválasztásban. Szóval kedvet kaptam én is a telefoncseréhez :)
    Jelenleg egy Lumia 900-at használok. Nincs bajom a wp-vel de kipróbálnám az androidot is! Soha nemvolt még robotos telefonom,így csak most ismerkednék a rendszerrel,de nem akarom hogy egy rossz készülék elvegye a kedvem tőle.
    Ami fontos szempont,hogy reggeltől estig bírja töltés nélkül,legyen esztétikus,ne hulljon szét fél év alatt, elég sokat kirándulunk a barátnőmmel és szeretjük megörökíteni a szebb pillanatokat,vagy érdekes dolgokat,amiket aztán családnak is megmutatunk,szóval inkább kültéri fényviszonyok között viszonylag szép/elfogatható képeket lehessen vele készíteni,abban az esetben ha fényképezőgép nem lenne nálunk. Szempont még,hogy legyen gyors,értem itt a dokumentumok olvasására,nagyítására,lapozására,előszeretettel puskázok telefonról így minden másodperc számít. Mivel ez lesz az első androidos telefonom nem szeretnék túl sokat kiadni érte. Ami tetszik és árban is megfelelőek azok a Samsung galaxy s advance,HTC desire 500,Sony xperia L,Samsung galaxy s3 mini.
    Kíváncsi lennék melyiket ajánlanátok,a szívem a desire 500-hoz húz leginkább.
    Előre is köszi

    Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó

Új hozzászólás Aktív témák