Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
férfiállat
tag
Extreme digitalba az samsung A5 2017 akciósan 100k.
megéri megvenni vagy van jobb ebben a kategóriában?? -
lviktor
újonc
Sziasztok!
Kicsit segítsetek mert megakadtam és nem tudom merre dőljek a választásban:
Huawei P9 vagy Samsung Galaxy A5 2017?
kb 30e forint különbség van most a két készülék közt megéri a Huawei a 30e felárat?
-
Vandie
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy telenortól készülünk párommal készüléket kihozni, nekem lesz a telefon.
Amik között vacilálok:
Samsung S7 edge
Huawei P10
Huawei P10 LiteJelenleg egy Huawei P9 Lite tulajdonosa vagyok, amit imádok, sosem volt Huaweiekkel problémánk, sem nekem, sem páromnak DE az enyémet ő fogja megkapni és mivel én vagyok a nagy telefonos, nekem kell az új. Meglátása szerint inkább a Samsung fele kacsintgassak, mert mégiscsak minőségibb és népszerűbb márka. Ti melyiket választanátok?
Indokot is kérek szépen. Nézegettem összehasonlításokat ,de nem tudok dönteni.
Samsung Galaxy S9 -->Samsung Galaxy S10-->Samsung Galaxy S21
-
choco01
addikt
Mobilcorner megbízható bolt?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
kisbanda
csendes tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, max 90k-m lenne rá.
Természetesen újat, ha lehet, 2 év garival, ami itthon is elérhető.
5colos kellene, hosszabb távon használnám.
Leginkább netezek, messengerezek, zenét hallgatok. Ezeket gyakran mobilnetről. -
Fr0z3n
őstag
Sziasztok
Szintén dilemma. P10 lite VS A5 2017 VS moto z play
Jó lenne legalább 2 évet együtt eltölteni az új teloval. Személy szerint a moto felé húzok mert nagy kijelző , nagy az aksi, 2 sim+ sd. A huawei is tetszik, főleg kékben. De volt már huaweim és a topicjában is tapasztalják hogy ők nélkül el kezd akadni. Ezzel találkoztam én is. A Samsung meg azért, mert megbízható. Out of box teló sok szoftveres extrával.Sokat játszok és netezek. Ezek a fő szempontok. Laptop híján teloval csinálok mindent. Köszönöm ha valaki segíti a választást
-
diegho
nagyúr
válasz Fr0z3n #114615 üzenetére
Hivatalos 2 év garos verzióban ezek 85k 100k 130k. Ha a játék a fontos a P10 lite már ki is esett, az A5 2017 elég érdekes, ha 2 évre tervezel, mert idei telefon és még nincs rá a tavalyi 7.0 sem. A Z Play nagyon jó vétel lenne 100k-ért, de nem annyi. Így egyiket sem venném, amit vennék az OnePlus 3T, ha valamiért nem tetszik és netán Telenoros vagy, akkor kártyásan HTC10, ha beéred 1 év garanciával, akkor pedig LG V20.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Most nézem már nincs kártyásan P9 a Telenornál, így az már nem opció 100k alatt. Aki meg tudta venni még az elmúlt 1 hétben az nagyon jól járt.
-
seamus
csendes tag
Az alábbiak közül melyik telefont vennétek?
Nokia 6
Huawei P9 Lite (2017)
Xiaomi Redmi PRO -
maglew
aktív tag
Sziasztok! Ismerősömnek van egy kb 1,5 éves Samsung J5 telefonja, amivel nem igazán van megelgedve, állítólag lefagy, meg lassú meg nem lehet bővíteni a tárhelyét mindent a telefon memóriájába ment el és folyton azt írja ki, hogy szabadítson fel tárhelyet.
Namost cégünknél kaptam én is egy ilyet. Honnan lehet tudni hogy ez már újabb szériás vagy ennél is ilyen hibák lesznek majd idővel? Miért van az hogy hiába van sd kártya benne és hiába van beállítva hogy a kártyára mentsen,de mindig ezt írja ki hogy megtelt a telefon tárterülete.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Windows Phone-ról térnék át nemsokára androidra (no nem azért, mert a wp szar lenne, csak már nem kapható egy szolgáltatónál se WP) és arra lennék kíváncsi, hogy a két kinézett telefon
és a
közül melyik a jobb sztetek?
Általános napi használat, kamera annyira nem fontos, inkább a tárhely és az akksi ami jobban kellene.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
trebrona
nagyúr
válasz szucstom #114621 üzenetére
Tárhely mindkettőben nagyon karcsú, aksi szintén. Samsung mellett talán a másfélszer akkor ram említhető, bár az is nagyon kevés ma már.
Belépőszint mindkettő.Szerk: maximálisan egyetértek az előttem szólóval.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
szucstom
őstag
válasz trebrona #114625 üzenetére
hát, 2200 mAh az 1 napra elég kb. mostani mobilom 2400-as aksival bírja a napot. szükség esetén meg ott van egy 4000 mAh-es külső is.
lehet, nem ide tartozik, de tud vki vmit mondani arról, hogy is működik telekomnál ez a kedvezményes dolog?[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz szucstom #114626 üzenetére
Először is azt szeretném megkérdezni, hogy a te beállításod a Mobil M díjcsomag? Ha igen akkor tisztában vagy vele, hogy abban csak a hálózaton belüli beszélgetés van benne ha más hálózatot vagy vezetékest hívsz az pluszba számlázódik hozzá?
A kedvezmények mértéke a díjcsomagtól függ, választhatsz a kedvezményes készülék és a díjcsomag árának csökkentése között. Ha online veszel készüléket és akkor váltanod kell díjcsomagot is mert a régi hűségidejét már nem tudod megváltoztatni autómatikusan megkapod a készülékre a kedvezményt. -
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz HKorn #114631 üzenetére
Nincs jövője, semmire nem megy vele. Amúgy is 30-40k közt használt SGS5, szintén ilyen árban Vernee Thor E. Semmi értelme egy mostohán kezelt nem szerethető platformon ragadni, amit beletoltak a szakadékba.
Annál még a BB OS10 is jobb, mert abban legalább van egy droid4.3...J3 2016 amúgy nem ajánlott, 2010-2012-es techika horror áron, Spreadtrum vacak. Unokatesómnak olyan a cégese, alapfeladatokra még éppen oké legalább. Az igazán rossz az a J100 dual volt, szintén Spreadtrum, az olyanokat produkált, hogy 2009-ben égő lett volna. crash crash nem fut fagy és nincs rajta semmi még
[ Szerkesztve ]
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos a jelenlegi telefonom elhalálozott,úgyhogy sürgősen kell vennem egy készüléket.
Árkategória. Vodafonnál részletre venném red smart csomagban.Havonta olyan 10 +-2 ezret szánnék a részletre.
- Használt vagy új? MIndenképp új
- Hol vennéd meg? Vodafone
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Sok telefonálás,net és fényképezés
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidot ismerem,de nem
zárkózom el mástól sem.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5,5Üdv E.
-
szucstom
őstag
válasz quailstorm #114632 üzenetére
Na igen, vehetnék, de a frissítések csak elszúrják a wp-t... Ezért akarok váltani, lehetőleg telekomon belüli vétellel, mert azzal még mindig olcsóbb, mintha pl. edigitaltól vagy a mediamarkttól venném meg.
-
HKorn
veterán
válasz quailstorm #114632 üzenetére
Na de azt írta ő szereti.
Amúgy én is egy Lumia 930-at használok épp párhuzamosan egy Huawei P8 Lite-tal, egy-két app-on kívül semmivel nem rosszabb a WP, sőt, szívesebben használom mint a P8-at.
Nem értem ezt a jövő dolgot sem, ha nekem most 100%-ban megfelel egy telefon, akkor hol érdekel, hogy mit nem fog tudni a jövőben, amire nincs is szükségem?
Ha eseleg lesz akkor majd váltok, ilyen egyszerű.
Ha mindeképp android, akkor megvárnám én is az új Nokiákat, stock droid elég csábító, vagy esetleg Redmi 4X az ára miatt.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
quailstorm
nagyúr
válasz HKorn #114637 üzenetére
Ja, majd amikor kihúzzák alóla a Skype-ot, az FB-t, a böngészőt, meg az irodai programcsomagot mint a 8.1 alól, akkor is ennyire vidám legyél.
Még egy Android 4-hez képest is zéró a támogatása. (amit fentebb írtam, az egyelőre a 8.1-nél valóság)Amúgy egyáltalán nem értem ezt az új Nokia várást. Drágán meg lehet venni egy tucattudású tucatkészüléket egy gigászi gyártótól. Ömm, oké? Azt hiszem ilyen már 6 millió volt a piacon eddig is.
-
szucstom
őstag
válasz HKorn #114640 üzenetére
Én wdrt-vel szoktam helyrerakni. HR esetén maradhat bug. FB és a Messenger optimalizáltsága katasztrófa, meríti az akkut rendesen. A böngésző most indítom újra harmadjára, miközben írom a hsz-t. Az fm rádió meg természetesen 3rd party app, hisz a beépített támogatása megszűnt. Egyetlen dolog van, amit szeretek, a felhő miatt a doksikat ott folytatom akár gépen, akár mobilon ahol előzőleg abbahagytam egy másik eszközön.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz quailstorm #114641 üzenetére
Akkor majd persze nézek mást én is, de jelenleg asszem nem ez a helyzet.
Lehet én vagyok szerény igényű, de nekem megfelel amit tud.
Nekem androiddal az a bajom, hogy még nem találkoztam olyan készülékkel, amiek ne lenne nyűgje, vagy így, vagy úgy de mindig kiderül, hogy az android (vagy inkább a gyártói ROM) egy bughalmaz.
Ezért is lehetnének jók az új Nokiák.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
hroberto
veterán
válasz HKorn #114643 üzenetére
Egy időben én is hasonlóképp gondolkodtam, és szintén nem sok applikációt használok, de meguntam a szívást a Windows Mobile-al (legutolsó telefonom 950 volt), és a korábbi rossz tapasztalataim nyomán félve, de Androidra váltottam (S7 edge).
Nos, ha nyűgökről beszélünk, akkor a 950 használata giga nyűg volt az S7-hez képest. Minden tekintetben! Az alkalmazásokról nem is beszélve. Az általam használt appok között akkora minőségbeli különbség van az Android javára mintha Trabantból BMW-be ülnél.
És ha csak a rendszert nézzük, a bughalmaz a Windows. Nem is akármekkora.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
quailstorm
nagyúr
válasz HKorn #114643 üzenetére
A hiba az ön készülékében van, jelenleg is olyan droidot használok ami 3-4 hónapot is megy újraindítás nélkül, pedig csak egy alap MTK-s teló. Igen, érintetlen droiddal.
Az új "Nokiák" semmilyen forradalmi, de mégcsak újdonságot sem fognak hozni. Normális esetben egy enyhén túlárazott normálisan összerakott alsó-közép és középkategóriás paletta lesz.
@dekrer
WP8.1 az még jó volt, mert lightweight stabil és bugmentes. 10 nem hozta a vártakat és ahelyett, hogy rágyúrtak volna, inkább leépítették. Számomra ez kuka.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest