Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz féldekás #110552 üzenetére

    Méretet szigorúan véve nincs túl nagy választék, Samsung A3 (2016 és 2017). Valamivel 100 fölött kezdődik Sony Xperia X Compact a GSM shopokban, de gyári garanciával viszont jóval 100 fölött van az ára már (edigital 150 például).
    5"-os méretben van már választék azért.
    Xiaomi Redmi 3S Prime-ot írtam végül előre az ár/érték aránya miatt, utána jön az Xperia XA, amiben kicsit erősebb a SoC, de kevesebb a RAM/ROM mérete, gyengébb az akksi, viszont erre csak 1 év garancia van még Sony-ra 2 év. Ezen felül nem tudom milyen ROM-al jön a Redmi 3S, biztos nem Global Stabil lesz rajta, de edigitalos kommentekből úgy vettem ki Global Developer van rajta (ez frissül hetente), akkor pedig rendben van.
    Xperia XA 80-ért már hivatalos garanciával megvan, ez nem rossz választás teszt szerint se, igaz "csak" HD kijelző van benne, de ez itt inkább előny, Helio P10 jobban hasít alatta, mint mondjuk a:
    P9 Lite-ban a Kirin 650, ami ugyan FHD-s, de itt el is tűnik a P9 Lite előnye, mert SoC nem jobb (sőt GPU egyértelműen gyengébb) és bizony meg tud akadni néha a tesztek szerint, erre rá tesz egy lapáttal az EMUI ami szintén nem válik előnyére (Sony alig módosított ROM-jával szemben). P9 Lite olcsóbb mondjuk 10k-val, de szerintem mivel keretbe így is bőven belefér elsősorban Xperia XA-t lehetne ajánlani.
    80 fölött van még a Nexus 5X is, de ez 5,2"-os már, bár Xperia XA 144 mm még Nexus 5X 147 szóval nem sokkal nagyobb nála, így akár lehetne az első is akár (ha nem sok).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák