Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    válasz #76445440 #73018 üzenetére

    Szia,
    Ugyan annyira nem pörög a topic mostanában, de hátha...
    A hozzászólásban írt linkedet felhasználva - utólagos engedelmeddel, ez úton is köszönöm szépen - vásároltam egy 1 eszközös 1 éves F-Sec Safe programot, úgy gondolom, elég jó áron.
    A sztori.
    Igazából nagyon régen használtam különböző vírusirtókat, csomagokat, néha-néha Malwarebytes-t lefuttattam, de ennyi, tökéletesen elégedett voltam az MS Defenderjével, soha nem volt problémám.
    Nemrég újraraktam a win-t (11).
    Gyakorlatilag szűz rendszer, steam, pár játék a gyereknek.
    RX580 kártya driver telepítés után a defender valami amd programra elkezdett sikítani (AMDRSServ.exe), nem engedélyezte a rendszerhez való hozzáférését. Sok okosságot nem találtam a neten, átneveztem a programot, hátha... Erre svchost folyamatra dobálta ugyanezt.
    Drivert leszedtem, újraraktam másikat próbáltam, ugyanez. Vírusra vagy egyéb csúfságra gyanakodtam, malwarebytes, emsisoft, KAV bootlemeze, semmi sem talált semmit. Gondoltam próbaképpen legyen egy F-Sec is, megvettem a linkeden keresztül. (Az se talált semmit, de egyelőre nem is sírt semmire.) Valószínűsítem ezek alapján, hogy valami vaklárma.
    A vírusirtó mindenesetre marad, remélem, gond nélkül.
    Viszont van egy furcsaság vele kapcsolatban. Nem raktam fel a firefox kiterjesztést egyelőre, de sír miatta rendesen. [link] Ezt akarja felrakni.
    Miért van szüksége a programnak a személyes adatok eléréséhez / gyűjtéséhez? Azért ez furcsa nekem. Milyen védelem az, ami ellenőrzi és gyűjti ezeket az adatokat? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák