Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Ma hozzám került egy XP-s laptop a magyar verziós police cuccal.
    Sajnos nem volt működőképes az optikai meghajtója és pen drive-ról sem tudtam indítani, így kicsit gondolkodóba ejtett hogyan is tudnám eltüntetni róla a kéretlen betolakodót.

    Szerencsére nem valami gyors lépésű a készülék, így rendszerindításkor volt elegendő időm kilőni a feladatkezelőből az explorer.exe-t, így nem aktiválódott a police.

    Amúgy az indításkor nyomva tartott SHIFT mellett miért indul el az indítópultba pakolt cucc? XP-nél már nem működik a SHIFT nyomva tartására való automatikus elemek indításának tiltása?

    Valami spyware terminator cucc védte a gépet, amit takarítás után lecseréltem volna CIS5premium-ra, de valami nagyon nem stimmelt vele, ugyanis többszöri rendszer indítás után percekig állt inicializáló állapotban, ráadásul AV frissítést sem tudott véghezvinni kapcsolódási hibára hivatkozva, miközben mbam hibátlanul frissítette magát és neten is tudtam böngészni FF-el. Végül letakarítottam a gépről. Az uninstall eltartott majd fél óráig :Y

    mbam-ot pro 14 napos verzióban aktiváltam. Ez bekavarhatott a CIS-nek?

    AVG Free került a helyére, gondolom a spywareterminator-hoz képest jóval többet ér

    mbam-mal sikerült letakarítani a police-t a gépről, de takarítás előtt elpakoltam pendrive-ra a dll-t és az indító linket is a start menü indítópultjából. Ha valakit érdekel tesztelgetés céljából csak szóljon

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák