Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Reméljük nem lesz megint szünet covid miatt
-
Aljasvip
senior tag
Jöhet-jöhet!
Nagyon minőségi volt az első evad, szépen bemutatta a story-t és a karaktereket is, jó érzékkel nyúlt a rendező a kivágandó részekhez.
Ha rosszabb nem lesz már akkor is egy kiemelkedő adaptáció lehet. -
myckey
veterán
ennyire rendben votl az első évad?
Azt tudom, hogy a játékoknak van egy remek hangulata, jó zenével ...még ha a grafika kopottas is, vagy bánthatja egyes embereknek a szemét."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagyúr
-
myckey
veterán
Mondjuk nekem a Castlevania és az Arcane a favorit, a viszonyítási alap, ha játékadaptációról van szó. ( ami kortárs művészet )
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz Luck Dragon #7 üzenetére
Na de ott van valamilyen műsor? Mármint aminek a minősége hozza az itt felsoroltakat.
Mert én nem a játékokról szóltam, hanem a TV sorozatokról a játékok kapcsán.A hasonlatoknál is, jobban tetszenek a tévés programok, mint a játékok.
Persze ettől még semmi gond a Scarlettel, meg hogy neked az a favorit game.(stílus)
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz Luck Dragon #9 üzenetére
az elbeszélése olyan stílusú?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Kedvenc zene a mai napra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Cities Skylines II
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nők, nőügyek (18+)
- ASUS routerek
- Copycat teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen