Új hozzászólás Aktív témák

  • ilyen_85

    senior tag

    Sziasztok!

    Segitséget szeretnék kérni medence vásárlással kapcsolatban. Ma reggel megkaptam feladatul, hogy rendeljek meg egy medencét, de úgy voltam vele, hogy utána olvasok nehogy évekig engem szidjon a család...

    Most átolvastam a fórum utolsó 2000 hozzászólását, de nem érzem, hogy minden kérdésemre tudnám a választ.

    Tehát amik még nem tiszták:
    - A kinézett medencéhez akkor érdemes még venni egy homokszűrőt, vagy a medencéhez adott papir szűrős elég az első szezonra?
    - Ha olyan homokszűrőt veszek, amihez nincs sóbontó, ezt később tudom pótolni? Tehát ha egy külön sóbontót veszek, azt hozzá tudom kapcsolni (a kinézett) szűrőhöz? Nekem úgy jött le, hogy igen, de valamiért azok a szűrők amik tartalmaznak sóbontót sokkal többe kerülnek mint a sóbontó és a szűrő külön - külön. Kell még valami pluszba, hogy a két dolog együtt tudjon működni?
    - Miért olyan baromi vékony a medence alja?
    A kinézett medencénél pont nem irják, de egy kicsit kissebb méretűnél a leirás szerint Padlóvastagság 0,265 mm Falvastagság 0,50 mm. Ez elirás? :F
    - Kell a medencének beton alapot épiteni, vagy mehet a földre is néhány réteg geo textillel? A földre raknák, csak a gond az, hogy nem tükör sima, illetve gondolom nem teljesen vizszintes. Szabad szemmel nem látható, de szerintem nem az.

    Elnézést, ha ostobaságokat kérdezek, de csak ma reggel merült fel, hogy nekem medencét kell venni, ezelőtt nekem eszembe se jutott ilyesmi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák