Új hozzászólás Aktív témák

  • ny.janos

    tag

    válasz apszi #6609 üzenetére

    Nincs bekapcsolva. A 6602-es hozzászólásnál írtam, hogy be volt, de már kikapcsoltam. Ha nincs bekapcsolva eleinte, akkor valószínűleg észre sem vettem volna, amit így igen.

    Csak akkor vehető észre a jelenség, ha közvetlen közelről a képernyő szélét sasolva megnézitek a Med által adott képet és hozzánéztek egy TV adást. Ekkor látni fogjátok, hogy a képméretezés során pirossal jelölt részen nem jelenik meg kép a lejátszás során, pedig ott értelemszerűen lehetne képet megjeleníteni, hiszen a piros sáv is látható a képméret állítása során. A TV adás során meg is jelenik ott a kép. (Ennek szélessége persze kb. 1-1,5mm minden szélen, tehát nem zavaró, ugyanakkor tény.)

    Ahhoz, hogy egyértelműen megbizonyosodjak róla, hogy nem a szemem csap be, jelölőcímkéket ragasztottam a keretre, hogy meddig jelenik meg a kép. :)

    A válaszokat mindegyikőtöknek köszönöm. (Ha esetleg megnézitek, s ti is így tapasztaljátok, ahogy írtam, akkor esetleg érdemes lehet a Mede8er fórumán felvetni. Hátha egy firmware frissítés során erre is sort kerítenek.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák