Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz ViZion #1045 üzenetére

    LPL-hez kötelező a cd modul, ha a távolságnövelő nem is (az sem árt, ha csak ilyenből áll a fegyverzet: hatékonyabb lesz a távharc tőle). Ez már tényleg ütős lézer, pár darabos kiszerelésben is! (EBJ-B-n gondolkodom a C(?)-s vállal középre 4 C-LPL (ebből 2 fej fölötti elhelyezéssel, ami különösen jó a bújkálós harcokban), a karokra meg hűtés az ottani lézerhelyekre: kisebb DPS (bár, a közepeseket sem célszerű össztűzbe bevetni, mert úgy nagyon fűtenek (max. 2 sortűz és le is olvad a mech'), csak 2-3-as csoportokban, tehát ez sem lehet rosszabb), de tovább tartható az "alacsonyabb" tűzerő, így közelharcra/1v1-re is alkalmasabb lehet a gép - majd ki kell próbálnom).
    Viszont a folyamatos közelharcot kerülni kell vele, amíg nem lehet a célpontot egy hűtésnyi lövéssel biztosan leteríteni.
    Gépet felfűteni, majd vissza a fedezékbe/átrohanni máshová a pályán, miközben visszahűl és ezt ismételgetni.

    A CTF-1X-en nagyon élvezetes is tud lenni a 4xLPL (kap rá quirks-öt; XL 300 és mindenhol DHS), ha legfeljebb pár fő áll vele szemben és az is elosztva, nem nagy elánnal támad(gat)ja. A csatavégi "pályabejárás" kifejezetten élvezetes tud vele lenni, amikor már 1-2-3x 2 LPL lövés is elég a delikvenseknek és borulnak azok ettől megfele! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák