Új hozzászólás Aktív témák

  • tiv83us

    veterán

    válasz -KP- #9319 üzenetére

    Eleg nehez a kettot osszehasonlitani...SP-ben te iranyitod mind a harom karaktered (Shepard+2 squadmate), te hangolod ossze ki mikor mit hasznaljon es nem hordaban jonnek az ellenfelek, hanem csak menni elore es irtani.
    Sok mulik a palyan, a jatekos tarsakon, a fegyvereken, az "osszhangon" (pl 4 biotic izekre tud szedni egy Reaper Goldot 15 perc alatt, mig ha van 1 soldier, 1 adept, 1 engineer meg egy inflitrator a csapatban, elegge megneheziti az egyik a masik dolgat, a biotic sokkal jobban magara van utalva a biotic explosion-okkel, ugyanigy az engineer a tech burst-okkel...stb. Szoval mas).
    Ha az Insanity neked gyerek jatek, akkor eleg jok az eselyeid, hogy normalis fegyverekkel, eletre valo csapattarsakkal megallod a helyed Goldon is.
    A Platinum az egy kicsit mas teszta, oda nagyon sok gyakorlas kell elotte Goldon, egy nagyon jol osszeszokott csapat es nagyon fontos a mar fentebb emlitett "synergy" (csapat osszhang...).
    Sokan meg most sincsenek tisztaban vele, hogy mikor en Adeptkent rakuldok egy Warpot egy Atlasra, akkor lehetoleg ne kezdje el Overload-olni, mert az felul irja a Warp-ot es mar b@szhatom is a biotic explosionomet.
    Javaslom olvasgatni a Bioware Mass Effect Multiplayer forumat.

    Always Outnumbered, Never Outgunned

Új hozzászólás Aktív témák