Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    válasz Vistaboy #2001 üzenetére

    Vistaboy, így tudnak a legtöbb pénzt összeszedni... ez üzlet.
    (Azok az összehasonlítások, amelyek az alapjáték elkészítéshez szükséges időt, az árát és végigjátszásukhoz szükséges időt viszonyítják a déelcékéhez, még érdekesebbek szerintem.)

    Számomra világos: itt is a lóvé a lényeg.
    Jelen esetben ott tartasz (többen vagyunk így), hogy Te is ingatod a fejed, és nem kötsz velük üzletet. (A Kasumi esetben.)
    Csakhogy az ár van olyan magas, hogy így is _bőven_ megéri nekik déelcézgetni... ha kevesebben veszik meg őket, akkor is. Ha majd olyan mértékben csökken az érdeklődők száma, hogy nem teljesíti a profitigényüket, akkor kicsit csökkentik majd az árat, evvel újabb vásárlókat szerezve. Mivel a déelcé már kész van, árcsökkenéssel újabb vásárlók vonhatók be az üzletbe, akiknek alacsonyabb a "vásárlási küszöbük". Akkor már lehet, hogy megveszed majd Te is.
    Összességében viszont több pénz jöhet be, mintha eleve alacsony áron szórják... ez egy új divat, agyonreklámozva... az ilyen dolgok mindig drágák.

    A másik dolog az, hogy itt a fórumon mondjuk 100 embert érdekel ez az egész számolgatás. Nem ez az általános vásárlói hozzáállás... hanem a "húúú, nagyon várós", meg az "előrendeltem, dobozos gyűjtői", vagy a "harminc centis mosható szoborral jött, itt van a polcomon". Szóval neeem igazán ezen molyolnak az emberek, hogy ár/értékarányt számoljanak. Inkább a terjesztő foglalkozik vele... szerintem nem hülyék hozzá. Sajnos az ő érdekeik nem teljesen egyeznek a mieinkkel.
    Ettől függetlenül igazad van...

    [ Szerkesztve ]

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák