Új hozzászólás Aktív témák

  • Lui04

    aktív tag

    válasz rup1u5 #1437 üzenetére

    A Vanguard pedig elég kiegyensúlyozott kaszt. A pisztolyával elrohangálsz a játék feléig, utána már elég jó lesz a shotgun, hogy akár nagy távolságra is használd. Fejleszd neki az akadály képességét, azzal nem kell annyit szöszmötölni harc közben. Aktiválod + lövész tulajdonság, fegyóban hőelnyelés legyen, kiállsz és szórod az áldást. Hasznos még egy alapszintű dobás is, meg persze az emelést se hagyd ki.

    A pause rész közben tudod a kamerát is forgatni, ha a jobb gombot nyomva tartod.

    Felesleges fegyókat pedig nem lehet lerakni, majd a kettőben már nem kell cipelni magaddal. Váltogatni meg nem muszáj görgővel, ott vannak a gyors gombok, vagy space és kiválasztod.

    Sanya200: te Vanguard-al játszol :) A csapat energiafelhasználása ne aktív legyen, hanem inkább csak védekező (2. a listán, pontos nevére nem emlékszem) vagy a teljes irányítás nálad legyen. Ez nem azt határozza meg, hogy te költheted el a pontokat, az az auto szintlépés kikapcsolása. Ez arra jó, hogy nem lövöldözik el a csapattagok maguktól a képességeiket (pl. szingularitás), hanem te választod ki.

    A Vermáros rész nem pontosan ugrik be, ez ott van ahol te a hídon mész át ők meg lent pofáznak a cellákban? Mert ha az, akkor oda be lehet menni simán, az egyik szalariánnal pedig tudsz is beszélni rendesen(értsd: van még ész a buksijában).

Új hozzászólás Aktív témák