Új hozzászólás Aktív témák

  • FrankBlack

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy érdekes jelenség. Ha valakinek van ötlete légyszi írja meg.

    amikor megvettem az újabb VGA karit ( GTX570) akkor a mafia 2 Full HD, Maximum grafika, élsimítás, és MAX PhysX, de persze úgy, hogy az APEX mappából a Cloth mappa törölve, hogy ne számolgassa a ruha mozgását, mert akkor még ez a kártya is kevés.
    Eredmény: Stabil 60 FPS. A lövöldözések közben is, amikor rengeteg törmelék van.
    Benchmark: átlag: 55 FPS

    SSD-t vettem. rendszer újratelepít. Mafia 2 fel. Benchmark azt csinálja, hogy kezdésnél 60 FPS, amikor megy a tűzharc, és a törmelékek csak jönnek, jönnek a sebesség egyre csak csökken, egészen addig, hogy már végig sem bírom várni, mert 1 FPS-re csökken a végefele.
    Játék közben is ez van: ha van tűzharc=törmelékek egyre csak jönnek, akkor egyre jobban lelassul, egészen 1-5 FPS-ig is. Ha otthagyom a tűzharc helyszínét, akkor sem áll vissza a sebesség. Tehát a törmelékek ahogy szaporodnak úgy lassul be a játék, és nem megy vissza a sebesség, amíg újra nem indítom a játékot.

    Visszatettem a régi HDD-t, még megvolt rajta a rendszer és a játék. Ott nem csinálja ezt, ott semmi baja nincs.

    Tehát az SSD-n lévő rendszerrel van valami. Csakhogy:
    ugyanaz:
    az op. rendszer, nvidia driver, physx driver, intel chipset driver, Dirext X, windows frissítések, (benne a .net framework, és frissítései), antivirus, és minden egyéb dettó ugyanaz a HDD-s rendszeren, mint az SSD-s rendszeren. Az SSD sebessége ok, kondíciója 100%.
    A játék mindkét esetben Update 3 (és eredeti)

    Valakinek valami ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák