Hirdetés
- A Mafia: The Old Country is ott lesz a The Game Awardson
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Battlefield 2042
- EAFC 25
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy lenne e esély MacOS Sierra futtatására ezen a gépen?
Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600
Videókártya: Nvidia GTX 750ti 2gb
Ram: 2x2Gb ddr2
alaplap: gigabyte ga-p31-ds3l
Néhány helyen olvastam még anno, hogy a Sierrához SSE4.1-es processzor szükséges, namost ez valóban igy lenne? Vagy esetleg azóta nem lett megoldva ez a dolog? Előre is köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Sierra-hoz még mindig alapkövetelmény az SSE4.1-es CPU Támogatás megléte?
Vagy azóta készült-e már valamilyen fix hozzá Intel CPU-hoz? [Q6600-am van]// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig nincs semmi esély arra, hogy SSE4 Nélkül telepithető legyen a macOS Sierra?
Intel Q6600-am van, SSE3-mal, anno olvastam hogy a Sierra-hoz elvileg SSE4-kell.
Még mindig fennáll ez a dolog, vagy azóta már megoldódott?// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy alkalmas volna-e a PC-m macOS-hez? A konfig a következő: Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600, Ram: 8GB ddr2 , Videókártya: Nvidia GTX 750Ti, Alaplap: Asus p5e.
Másrészről ha igen, akkor másik kérdésem még hogy hol/honnan tudnék késziteni egy bootolható pendrive-ot macOS-hez, és találni megfelelő drivereket a gépemhez, mert ugye ide kext-ek is kellenének külön a gépemhez csak hát még kezdő vagyok[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni nekem egy VMWare-hoz működő Sierra telepítőt? (Sima Sierra-t, nem High Sierra-t)
Nem találok a neten biztos forrásból sehonnan, mac meg nincs a közelben sajnos.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
válasz Norbi887 #31746 üzenetére
Ui.özben csak lett egy
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy mennyi esély volna egy ilyen gépre macOS Sierra-t telepiteni?
Alaplap: Asus P5E
Alaplapi hangkártya: Asus SupremeFx II
Alaplap Ethernet kártya: Marvell Yukon 88E8056
RAM: 8gb (4x2gb) ddr2 800mhz
Processzor: Intel Core 2 Quad Q9650
Videókártya: Nvidia GeForce GTX 750Ti
És egy 1TB-os Western Digital Blue Merevlemez.[ Szerkesztve ]
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült Sierra-t telepitenem a gépemre, minden szépen megy rajta, egy dolog kivételével viszont.
A videókártyámat egyszerüen sehogy sem tudom müködésre birni, nem találok hozzá drivert, vagyis egyfajta Web Driver-t találtam hozzá, ami szépen fel is települt, de restart után ugyanúgy nem volt csak 1024x768, és Default Driver a gépen. Igen, kiválasztottam hogy az NVIDIA Drivert-t töltse be induláskor, de mindig visszaállitja magát OSX Default-ra.
A Gépem:
Intel Core 2 Quad Q9650
8GB DDR2 RAM
NVIDIA GeForce GTX 750Ti Videókártya - Őt kellene valahogy működésre bírnom, de nem sikerül.
ASUS P5E Alaplap.
Próbáltam Clover Configurator-ban is szétnézni, de nekem pl. nem volt EFI mappán belül valamilyen asszem config.plist-nevü fájlnak kellene ott lennie, hát nekem olyan sehol sem volt, nem hogy config.plist, de még mappa sem, semmi.
Mit rontottam el? Bocsi srácok a hosszú szövegért, még kezdő vagyok a témában// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, a jelenlegi stabil Big Sur-t honnan tudom esetleg beszerezni külsős Mac nélkül, hogy telepíthető/próbálható legyen VM alatt? (VirtualBox, vagy Workstation) (Persze lehetőleg biztonságos forrásból, és nem mókolt helyről)
Van bármi egyéb mód, mert ugye az alap OpenCore guide-al készített USB természetesen itt nem játszik.
Köszönöm szépen előre is az infókat!// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Windows-alapú VM-em semmiféleképen nem lehet GPU Passthrough-t elvégezni, ez csak Linux-alapú QEMU, illetve egyéb más módszerrel működik, tehát Windowson egyáltalán nem?Ha valahogy megoldható lenne a High Sierra az NVIDIA kártyámmal Windows VM-ben HW GPU Acceleration-nel (felismernè és használná a kártyát teljesen) az nagyon jó lenne.
De gondolom sajna nincs ilyen.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelszókezelők
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Mafia: The Old Country is ott lesz a The Game Awardson
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest