Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz Winner_hun #149 üzenetére
nálam szauna van és a molylepkék + egyéb ízeltlábúak tapadnak rám és a monitorra
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
Pala
veterán
Na majd én is beállítom a routeremet, stb, hogy tudjak szervert csinálni...minél többen tudnak, annál több az alternatíva.
-
chaby7
aktív tag
Unreal Anthology: [link]
ABIT AN7_Barton 2500+@2200MHz_MSI 6600GT(VF700-AlCu)_1GB DDR
-
Pala
veterán
válasz Retekegér #154 üzenetére
jah, de quakeben más a fizika teljesen, én ahhoz vagyok szokva 100%-ig...ott egy nightmare bot nem jelent gondot, még trainingnek is kevés...UT-ben már egy skilled bot megizzaszt néha..továbbá itt nekem nem volt konfigom, alapbeállításokkal játszottam, csak a célkeresztet állítottam fehér dot-ra, amí nagy hiba volt, mert a gyors instagib közben nem láttam a célkeresztet, de időm meg nem volt átállítani
[Szerkesztve] -
Pala
veterán
ez a 6000Ft-os árával sokkal jobban megéri, mint a 3800FT-os UT2004, pedig az se nagy pénz már
Amúgy a sima Unrealt is próbáltam régen multiban, nem volt rossz...néhány pályát már onnan is átvettek az első UT-be., a fegyverek meg szinte ugyanazok voltak, csak eltérő kinézettel -
Pala
veterán
válasz Retekegér #157 üzenetére
hidden weapon se árt, jaja, bár egész praktikus, hogy le lehet kicsinyíteni a fegyverek méretét
aszem lassan én is lépek aludni, bár gyanítom, hogy ebben az őrületes melegben nem nagyon fog menni
Ráadásul forró teát iszom éppen <- nem röhögni, a forró tea melegben nagyon jól oltja a szomjat, csak kár, hogy felhevít még jobban -
@rglaaf
veterán
válasz Winner_hun #150 üzenetére
nem tudom mi történt hogy leestél de mindenesetre sorrry
PSN:BiZzare_0 ️
-
Winner_hun
titán
Ezt nem hiszem el:O Éppen instagibbe vagyok szarrá alázva, erre jön ez a hiba, és kilép:
UT2004 Build UT2004_Build_[2004-03-03_02.42]
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2252 MHz with 2046MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 7800 GT (Microsoft Corporation - WDDM) (0)
General protection fault!
History: SetNetMode <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor SuperShockBeamEffect) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Gael <- UpdateWorld <- MainLoop
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Pala
veterán
ennyit simán...4 game, 1500Ft-ra jön ki darabja.
Viszont ebben nincs benne minden: az Első 1998-as Uneal OK, de annak volt egy Return to Na Pali nevű kiegészítője, vajon azt is belerakják? Nekem az Unreal mondjuk eredetiben van meg, PC Guruhoz adták anno
Sajnos viszont XP-n nem akaródzik futni nálam, remélem a gyűjteménybe már egy kompatibilis változatot raknak. (bár lehet, hogy csak én vagyok béna )
erdeti Unreal Tournament GOTY az királyság, 2CD-s asszem, jó lesz
UT2003-mat gondolom azért nem rakják bele, mert a 2004 tartalmazza gyakorlatilag az egészet (hiszen még a 2003-mas hangokat és fegyverskineket is beállíthatjuk, a pályák meg mind benne vannak)
Unreal II: The Awakening: ez meg nem keltett nagy visszhangot, de szerintem marha jó volt....huh, holnap fel is rakom és újra kijátszom Igaz, anno főleg a grafika miatt ámultam tőle, az viszont még ma is élvonalbeli szvsz. -
Pala
veterán
válasz Winner_hun #162 üzenetére
várj csak!! milyen verziód van???
-
@rglaaf
veterán
-
Pala
veterán
válasz Winner_hun #168 üzenetére
nekem ezt a hibaüzit felbontásváltáskor adta ki néha...miután felraktam a 3355-ös patchet, teljseen megszűnt..talán neked is segít, mindjárt adok linket!!!!
-
Pala
veterán
válasz Winner_hun #170 üzenetére
[link]
innen szedd!!! -
@rglaaf
veterán
válasz Winner_hun #170 üzenetére
jaja jó lessz ez majd csak ne ugrálj instába nagyon
-
Pala
veterán
válasz Winner_hun #171 üzenetére
ja ok,akkor tekintsd tárgytalannak
neked original van??
ha nem, akkor írd majd meg, hogy 3369-el megy-e a crackelt -
Pala
veterán
válasz Winner_hun #176 üzenetére
akkor nem lehet probléma
A hibaüzik teljes megszűnését így látatlanban nem tudom garantálni, de egy tuti: nálam megoldotta a gondot a patch -
Winner_hun
titán
Remélem is, hogy megoldja, nem az első eset volt.
Amúgy tök jól szívok a vista-val, ahányszor kilépek a játékból, mindig mindent állíthatok be az elejétől, vissza éll defaultra minden. Ez a 64 bites Vista. 32 bites alatt meg jó, remélem meglesz nemsokára► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
@rglaaf
veterán
válasz Winner_hun #175 üzenetére
naneeee azé van anticheat a serveren hogy ne csalhasson senki
-
chaby7
aktív tag
''A Midway bejelentette az Unreal Anthology című gyűjteményt, mely harminc dollárért tartalmazza majd az Unrealt (a Return to Na Pali kiegészítővel), az Unreal II: The Awakeninget, az Unreal Tournamentet (Game of the Year Edition) és az Unreal Tournament 2004-et (Editors Choice Edition). A csomag az ősszel jelenik majd meg, mindenkép az UT2007 elött.'' forrás:www.pcdome.hu
-
Pala
veterán
válasz Winner_hun #178 üzenetére
huh, szerintem tegyél vissza XP-t, mert vagy másfélszer annyi fps-t kapsz benne ugyanazz a játékkal anandtech mérései szerint
-
Winner_hun
titán
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
Pala
veterán
Emberek, este 8-9 körül ha megjöttem edzésről, próbálok kreálni egy szervert
kell majd néhány önfeláldozó játékos ( ), aki leteszteli, hogy a majdan általam adott ip-hez lehet-e csatlakozni. -
KrAt
veterán
-
Pala
veterán
ADMIN SWITCHLEVEL [mapname?game=gametype?mutator=mutator] - Changes the current level to the specified level, game type and mutators
ADMIN [command] - Performs the specified command
ADMINLOGIN [password] - Logs the admininstrator onto the server using the specified password
ADMINLOGOUT - Logs the administrator off the server.
ADMIN SET UWeb.Webserver bEnabled True - Enables the remote admin webserver (after level change)
ADMIN SET UWeb.Webserver bEnabled False - Disables the remote admin webserver (after level change)
KICK [playername] - Kicks the specified player from the server
KICKBAN [playername] - Kicks and bans the specified player from the server using their IP address. To unban the player, edit the server.ini or use the web admin interface
na elvileg a legfölső az, bár a zárójelben lévő részt nem igazán értem (azaz hogy pontosan milyen formátumban kell beírni a pályanevet/játékmódot/mutátorokat
ezek csak az admin parancsok -
chaby7
aktív tag
Host Game
Server Rules menüpont(felül)
View Advanced Options(alul)
és valahol a közepe felé lessz olyan hogy Map Voting ott engedélyezni kell.
Ez ugy müxik hogy ha nyomsz egy ESC-et játék közbe akkor le tudod szavazni a pályát, és akkor vált ha mindenki szavazott, de ha vége a játéknak akkor is feldob egy ablakot, éz a pálya jön amire töben szavaztak.
Van hozzá magyar manual-omABIT AN7_Barton 2500+@2200MHz_MSI 6600GT(VF700-AlCu)_1GB DDR
-
nofreenick
aktív tag
sziasztok!
kb mikortól játszotok? bevennétek 1 n00b-ot?
ha igen, akkor feldobom a game-t este...
beírjátok ide az infókat, v msn-en megy az 1eztetés? -
Pala
veterán
na vettem a fáradtságot és beállítgattam a routert, szervert is kreáltam, úgyhogy ELVILEG mennie kell
tud most valaki jönni kipróbálni??
aki igen, az írjon privit és küldök egy ip-t amihez csatlakozni kell, mert mohás tapasztalat alapján a szerver browser nem fogja láni a szerveremet (ALL-SEEING-EYE-jal nem tudom mi a helyzet, de szerintem ott lehet ip alapján csatlakozni )
Ha mégis látja valaki a szerveremet, akkor Pala néven kell látszódni Deathmatchben, DM-Deck17 van betöltve éppen most -
chaby7
aktív tag
Ha valakinek esetleg kell a magyar manual: [link]
-
Kanczy
veterán
válasz Winner_hun #184 üzenetére
F24 az egy gyönyörűséges vadászgép,ha nem tévedek
pls mond egy ip-t pala
[Szerkesztve]You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest