Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Gergőke88 #153188 üzenetére

Amikben az ember le tud vezetni egy huzamban ennyit azok bírják is. Passat pl. 80 vagy 100 literes, a dízeles fogyasztással ki is jön az ezer feletti Km, a hasonló kocsik erre simán képesek. Még nekem is összejön a 60 literes tankkal és a kis benzinessel 7-800 Km körül, igaz annak a komfortja nem teszi lehetővé az órákon át tartó autózást. Engem már egy Zalaegerszeg vagy Székesfehérvár oda-vissza szétterhel benne és akkor ennél még rosszabbak is vannak. Mondjuk már én se bírom annyira.
    Régen 10 éve mikor taknyos voltam szántottam vagy tárcsáztam egyhuzamban 10-12 órán át a földet, csak pisálni szálltam le a gép le se volt állítva, egy perc múlva mentem is tovább, menet közben ettem-ittam. De brutális módon el szokott zsibbadni a seggem, meg bepállani :D . A nyakam, a kezeim, a combjaim. Volt mikor másnap harmadnap is fájt még. A fülemben hallottam még fél egy órán át a motorhangot a végén a leállítás után, meg a zizegést.
    Na ma már 4 órát alig bírok ki, muszáj megállnom. Az ember vagy öregszik vagy csak simán megjön az esze. :D

[ Szerkesztve ]

• Reggie0

félisten

válasz Gergőke88 #153188 üzenetére

Marmint 5 perc tankolassal, csak 1-2szer kell ennyi alatt, tempotol fuggoen.

(#153199) Qru: Sokat jarok ki francia alpokba, olykor egyedul is. Egyedul akkor kellett autoban aludni, amikor olaszoknal fouton mentem, mert az nagyon vitte az idot, de akkor brutto 22 orat ultem az autoban :) Tavaly levezettem a hegyek kozott 1500km-et 10 nap alatt, oda-vissza utat nem szamitva, kb minden idojarasi korulmenyek kozott tobbszor is. Igazabol kutatom meg az idealis sebesseget, 180-200 kornyeken sokkal gyorsabban kifarad az agy, bar lehet, hogy a szelzaj csokkentese javitana rajta.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák