Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz koko52 #84920 üzenetére

    Itt 99%, hogy nyakig benne van valamelyik cb-munkatárs vagy ex-cb-munkatárs, és azon keresztül ügyeskednek így vmit össze.

    Ettől függetlenül biztos nem használnék full kínai telót, simán kinézem, hogy tettek bele kiskaput, amin keresztül összehozták a mutatványt.

    Harmadik dolog pedig, hogy mobilon/számítógépen elég 1xer egy olyan linkre vagy fájlra kattintani, ami által hozzáférnek a gépeden a sütikhez, már minden weboldalra amin be vagy aktuálisan lépve, be tudnak lépni (már ameddig érvényes a token persze, ill. amihez nem kell extra megerősítés), de ugye rengeteg mindenhez kell extra megerősítés, ezért is brutálisan ordít az esetedről az, hogy pl. a bankszámlájukat hogy a lópikulába tudták hozzáadni, úgyhogy tippre szerintem olyan biztonsági rés lehet a cb rendszerében, amivel kapcsolatosan lehet h ők is csak pislognak h wtf és most fixálják :D

    Azt tudtam, hogy telószámot tudnak "másolni" és az sms-es hitelesítés így az ő telójukra érkezik meg, neked meg sms sem érkezik, de hogy még a mobilos appos jóváhagyásos dolgokat is megkerüljék, nekem ez erős.

    Persze világosítsatok fel hogyan működik egy új számlaszám felvitele (a régi törlésével), mert én úgy tudtam, hogy ezeket nem is lehet módosítani, ezáltal csak ugyanoda utalódhat ki a pénz, ahonnan be lett utalva, pont emiatt tartom csak az egyik banknál a számlámat :)) (amúgy már rég megszüntettem volna)

    Agyrák666:
    revon alapból nem parkoltatnék nagyobb összeget, mert mióta létezik a cég, csak veszteséget termel, erre jött rá bő fél éve, hogy a könyveléseiket senki sem hitelesíti, pedig az még eleve a 2022-es évről szólna, legalábbis vmi ilyesmi rémlik.
    Mikor ennek anno jobban utánaolvastam, akkor inkább átmentem a drágább Wise-ra, ők több éve nyereséget termelnek :K

    pn4hvq:
    nincs tárolva az sms-ed a "felhőben".
    E-maileknél pl. ott a G-mail. Mindenhonnan eléred és mindig ugyanazt a tartalmat látod, mert a felhőben van.
    Régebbi céges outlook-ban viszont aki lekérte az e-maileket, akkor annak a gépére letöltődtek, és a serverről eltűntek. Onnantől kezdve már csak azon a gépen láttad az üziket.
    Na, tippre ugyanez a szitu SMS-nél is, mivel csak "1" telószám van, a "frissebben" bekapcsolt készüléket részesíti talán előnyben.
    Biztos van tudásanyag a neten, ahol elmagyarázzák, de kb. hasonló lehet a lényege :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák